cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Brez statusa kako je s socialno pomočjo

clock-img

27.10.2004, 20:15

clock-img

laura&lukec

pencil-img

9

Lepo pozdravljeni vsi na portalu!Upam,da mi bo kdo od vas lahko pomagal rešiti vprašanje, ki si ga zastavljam!Trenutno končujem Višjo šolo in sem že brez STATUSA!Naslednji mesec sem se želela prijaviti na zavod za zaposlovanje vendar sem zanosila.Zanima me ali mi kot brezposelni noseči osebi sedaj pred porodom pripada kakšna socialna pomoč!Trenutno imam stalno prebivališče pri fantu in njegovi družini!Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore!LP

clock-img

27.10.2004, 20:19

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Mislim da ne vsaj meni ni...pa sem bila dijakinja ki je živela z mamo še ko sem rodila mi ni nič pripadalo ker sva s fantom skupaj

clock-img

28.10.2004, 13:33

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Socijalna pomoč ti pripada in tudi porodniško boš dobila sem sigurna. LP.:muca:

clock-img

06.11.2004, 09:23

clock-img

ditka

pencil-img

59

Porodniško dobiš,če si bila zaposlena več kot eno leto,za socialno pa gledajo tako kot običajno.....:kuza::kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem