cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Brezžični sesalec 2 v 1

clock-img

22.03.2011, 11:48

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Nameravam nabaviti brezžični sesalec 2 v 1, pa bi rada kakšne konkretne predloge in izkušnja kateri je boljši. Rada bi namreč, da je uporaben za sprotno sesanje drobtin v jedilnici kot tudi za sesanje celega stanovanja. Koliko je fino, da je močen?
Prosim za pomoč, da se pri nakupu ne zafrknem user posted image .

Hvala in lep da!

mm

clock-img

22.03.2011, 14:24

clock-img

urška

pencil-img

3136

iroomba je brezžičnauser posted image   mslim da se z njo ne moreš zafrknit, razen če imaš po celem stanovanju debele tepihe.
ostalih pa ne poznam.

clock-img

22.03.2011, 14:58

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

clock-img

23.03.2011, 08:48

clock-img

Jantar

pencil-img

170

Mi mamo tega sam v zeleni barvi in je ZAKON!
Jaz ga ne zamenjam za nič! Živimo v 3 sobnem stanovanju,...cca 8o kvadratov in sem ful zadovoljna,...je metla in sesalec hkrati pa ker smo v bloku je super,ker s tem spucam tud avto(vzamem tamali del) in pa voziček,če mala je kruh ali keks,...tko da jaz ga priporočam in sem res super zadovoljna,....user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 08:49

clock-img

Luns

pencil-img

226

Jaz ga imam tudi, čist fajn je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem