cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bršljanke

clock-img

17.06.2007, 20:41

clock-img

LERO

pencil-img

828

A so tudi vaše bršljanke še vedno kratke, čeprav naj bi bile dolge, viseče? Naše so vsako leto tak čas bile takšne, kot morajo biti, letos pa so zelo kratke.

clock-img

17.06.2007, 20:44

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Moje so pa letos ne samo kratke, ampak čisto fuč.user posted image user posted image . 2 sem že celo vrgla stran. Delam pa z njimi točno tako kot vsako leto in so bile še zmerom res lepe, letos pa žalost.

clock-img

17.06.2007, 21:03

clock-img

gumbek

pencil-img

298

Prosim malo več opisa pa ti bom pomagala

Firbec sem!

clock-img

17.06.2007, 21:48

clock-img

LERO

pencil-img

828

Jaz sem jih kupila tam kot ponavadi. Pa so že od začetka imele mal rjave liste pri korenini, pa sem bila tako vztrajna, da sem se jih zdaj rešila. Tak da s tem nimam problema, se je pa to preselilo k tašči.

clock-img

19.06.2007, 13:23

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz imam dvojne bršlinke pa tud nič dol ne rasejo. Kar nekam v luft jih sili, čeprav bi mogle viset. Posadila sem jih že konec aprila pa še nič ne kaže da bi kam dol začele obračat smeruser posted image .

clock-img

21.06.2007, 14:14

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Moje so pa čudovite, tudi v dolžino rasejo. Je pa problem pri dvojnih bršljankah, tiste so pa letos zelo čudne. Rastejo kr nekam, cvetovi so majhni, razpotegnjeni.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem