cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine v trtici

clock-img

19.10.2005, 09:01

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Zanima me, ali se tudi vam po porodu po daljšem sedenju (npr. v avtu ali tudi na stolu doma, ki ni preveč udoben) pojavijo bolečine v trtici. Prej tega nisem opazila in se sprašujem, če je to ostalo od poroda. Včasih, kadar res dolgo sedim - na kakem obisku - si moram prav z rokami pomagati, da vstanem. Je to normalno ali bo treba k zdravniku? Od poroda so minili že skoraj 4 meseci. Če hodim (tudi več ur), nimam nobenih težav.

clock-img

19.10.2005, 11:39

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Dejča, verjetno je normalno, ker mene tudi trtica boli če predolgo sedim, pa tudi če predolgo hodim. Od poroda je 2 meseca in pol. Boli me tudi rana od šivov, čeprav je že zaceljena. Bolečine so bolj izrazite takrat, ko je slabo vreme in ko sem utrujena.

 
lp Tia74

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem