cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine v sklepih - artritis

clock-img

02.06.2011, 12:27

clock-img

vrtnica21

pencil-img

242

Dva mesec po porodu so se mi pojavile hude bolečine v sklepih in tudi otekline na prstih rok. Po štirih mesecih so mi postavili diagnozo revmatoidni artritis, ki prizadane tudi veliko mamic - predvsem pa žensk v rodni dobi (30let-50let). Bolečine so res neznosne. Zaradi protibolečinskih tablet sem morala prekiniti z dojenjem. Prebrala sem ogromno literature in pričela z zdravo prehrano oziroma jem samo sadje in zelenjavo in ribe. Stanje se mi je začelo izboljševati in bolečine so skoraj že minile. Vem, da nas je kar nekaj mamic, ki nas je prizadel artritis. Lahko mi pišete na ZS ali pa na forum, da naredimo kakšno skupino in si lahko izmenjujemo mnenja in izkušnje, ki nam jih ta bolezen prinaša.
Lp,

clock-img

02.06.2011, 15:13

clock-img

vrtnica21

pencil-img

242

Na FB sem ustvarila profil Revmatoidni artritis.
Če katero zanima, pa se lahko pridruži.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem