cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bodoči obešalniki - 8.teden

clock-img

19.02.2007, 14:26

clock-img

Barbel

pencil-img

51

GATA, kje si? Da nas malo zbrcaš???? in motiviraš? Te pogrešam, veš?

Torej, rajali smo in jedli tudi - čist po pustovsko. Gibali smo se po frišnem zraku in se martinčkali na soncu. O, je pasalo in očistilo duha. Sedaj pa: samo še realizacija zastavljenega plana. Ma ne gre drugač kakor zjutraj 30min pred službo. Sem brala na mojtrener.com , da je to čist fajn za kurjenje maščob: kombinacija vaje za moč in aero-vadbo ala sobno kolo...
Torej plan je in 1.,2.,3. AKCIJA!

Migam jaz, migaš ti, migajmo vsi!!!

_____________________________

Ba

clock-img

19.02.2007, 21:35

clock-img

GATA

pencil-img

550

Ojla barbel user posted image  sem spet back. Lepo slišat da me nekdo pogreša. 
Viroza me je pošlatala pa sem ležala - sem bla napol v nezavesti (vročina pa to).

Lepo je videti tako veselo in polno elana in zanosa. Želim ti veliko jutranjega miganja. Jaz bom še kakšne par dni počakala da pridem k sebi, da si naberem malo več odpornosti, da me ne bo spet kaj obiskalo.


Merla sem se vseeno čeprav nisem prejšnji teden nič naredila. No očitno je tud viroza svoje naredila če sem že pri telovadbi manjkala. V prsih me je malo pobralo, roke nespremenjeno, v pasu 0.5-1 cm, v bokih 1 cm, v stegnih 1,5 cm, meča nespremenjeno.

Upam, da nisem spustila kakšnega rezultata in hja pa upam, da ne bom sama oz. edina pisala rezultatov.

Lepo migajte, lepo se mejte, uživajte in ostanite zdrave user posted image .

clock-img

19.02.2007, 23:40

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Evo še mene. Po 14-ih dneh nemiganja - razen sprehodov, sem danes spet končno privila muziko do konca in se kar pošteno spotila - se je kar poznalo, da ni bilo nekaj časa telovadbe. Malo motivacije mi je dal moj lubi, ko se je po dolgem času spravil na tenis (nekaj časa ga je zafrkavalo koleno, potem pa je staknil še neko virozo in je obležal na kavču).

Včeraj sem šla obiskat staro neprijateljico tehtnico, da me malo postavi na realna tla. In je na moje veliko presenečenje kazala pol kg manj kot 14 dni nazaj. Sem pričakovala porast v teži, ker imam občutek, da imam trebuh kot v tretjem mesecu nosečnosti. Očitno je za to kriva nepravilna prehrana in zmešan bioritem.

Obsegi se počasi tudi manjšajo - no do pred kratkim so se in upam, da bo šlo še dol.

Zdaj grem pa spat - sem si danes zaslužila. Ostale pa bodite pridne še tako naprej.user posted image

clock-img

20.02.2007, 13:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Evo še mene. Zadnje dni pridno telovadim, tako da pri tem mi motivacije ne manjka. Malo me zajuser posted image  dejstvo da sem zvečer ful lačna in bi pojedla vola. Trudim se da pojem samo jogurt, a ponavadi pojem še kos kruha zraven. Kaj moremo, se tolažim da nekaj tega pokurim pri telovadbi.

Lepo da ste pridne, posebej tole mi je všeč

Migam jaz, migaš ti, migajmo vsi!!!
user posted image user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

22.02.2007, 07:47

clock-img

nenni

pencil-img

116

Kje ste punce?

Pri meni telovadba uspeva, se potrudim da odtelovadim tisto uro na dan. Najprej grem na sprehod, potem malo vaj za oblikovanje telesa in pa še vaje na easy shaperju.

Kar pa se hrane tiče je pa druga pesem. Še dobro da je zdaj koncec praznikov.
Sem se pa odločila, da se bom v tem postnem času odrekla vseh kupljenih sladkarij (čokolade, bonboni, piškoti, slano pecivo....). Čez teden mi še ni tak problem, vikendi so hujši, ker vedno nekdo kaj speče. Če bom jedla sladko, bom samo doma narejena peciva, ker so večinoma iz skute in manj sladka.

Taula, lahko si za večerjo narediš tudi kakšno solato z tuno ali mozzarelo. Jaz večinoma jem za večerjo beljakovine, ker jih telo potrebuje, še posebej po telovadbi. Tako da jaz večerjam kakšno solato z dodatki ali skuto + piščančja prsa ali ribe, pa tudi koščke piščanca z limono.

clock-img

22.02.2007, 12:02

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Taula, lahko si za večerjo narediš tudi kakšno solato z tuno ali mozzarelo. Jaz večinoma jem za večerjo beljakovine, ker jih telo potrebuje, še posebej po telovadbi. Tako da jaz večerjam kakšno solato z dodatki ali skuto + piščančja prsa ali ribe, pa tudi koščke piščanca z limono.



Če jaz ne bi bila tolk zbirčna pri hrani bi bilo lažje.
Trenutno jem za večerjo jogurt. Sem ga že rahlo sita.user posted image  Dobro da bo sedaj pomlad in več dobrega sadja na voljo. Čeprav me malo panika daje....ker je treba pokazati več kože in jaz tega nočem.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem