cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bodoči obešalniki - 6 teden

clock-img

05.02.2007, 10:00

clock-img

nenni

pencil-img

116

Bom pa danes jaz za spremembo odprla temo.

Moj križ se počasi popravlja, začela sem delati vaje za hrbtenico po navodilih fizoterapevke, včeraj pa sem bila tudi na 3 urnem sprehodu.

Danes komaj čakam, da grem na sprehod, potem pa bom poizkusla naredit še nekaj trebušnjakov.

clock-img

05.02.2007, 10:45

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Evo mene!

Najprej naj povem, da sem cel prejšnji teden zabluzila in s telovadbo ni bilo nič. Začela sem z novo službo in moram kar konkretno spremeniti bioritem cele družine. Na jutranje vstajanje se bom počasi navadila, moram pa si še malo organizirati hišne opravke in priprave na službo, da bo ostal optimalen čas za telovadbo.
Včeraj smo šli na bližnji vrh in sem se kar dobro nahodila, danes pa planiram vadbo vsaj pol ure - če se bom zraven spravila, bo itak vse OK.
Na tehtnici še nisem bila in tudi meter še ni prišel v bliino mojega telesa. Bom, ko pridem domov - obljubim!

clock-img

05.02.2007, 12:47

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Da se še jaz javim. Čez vikend sem pridno user posted image , samo sem pa bila na enem rojstnem dnevu kjer sem grešila z tortico. Nisem jaz kriva da ima vedno nekdo r.d.user posted image
Upam da bom cel teden pridnp telovadila, in manj pridno grešila.

Pridno telovadite.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

05.02.2007, 22:17

clock-img

GATA

pencil-img

550

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

GATA in ostale članice!
Z žalostojo vam sporočam, da se izpisujem iz 'obešalnikov'. Ura je natanko 21.21, spat pa sta šla moja deteka kao ob 19.15. Ne pretiravam. Enostavn se mi več ne da...user posted image user posted image user posted image , enostavno ne zmorem - mali non-stiop priklopkljen, tuli kot zmešan, zaradi krčev, Capinka se valda zbudi in imam veselico. Pa ne gre vedno an boljše, kot sem se tolažila, pač pa je iz dneva v dan slabše. Ne vem več, kaj delam narobe, kar se spanja tiče, prejle pa me je tako ugriznil, da sem ga pustila, da se nekaj časa dere!
Zdajle sem zmahana kot stara cunja, še dragi je boln, čakajo me kupi posode, perila in smeti, enostavno moram pospravti, zaame (telovadbo) pa mi velikokrat zmanjka časa. Potem se sekiram, kg itak stagnirajo, rada bi kaj storila zase, res si močno želim, evo, pa ne najdem časa. Zdaje sem ubita, iz slabe vesti sem vam tole napisala, evo, pa grem - gospodinja - likatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



tole sem sam prelimala, ker imamo že nov teden odprt....

drugače pa Huanita, ne vrži puške v koruzo (madonca kok že zguljena fraza) - pač je težavno obdobje. Zaradi tega se ti ni treba izpisati - no razen če izrecno to želiš...

Vzemi to kot malo daljši odmor. Vem da je težko, pri dveh otrocih toliko težje. Te vsaj malo razumem, pa imam samo eno pobalinko. Čez par mesecev bo sigurno drugače. Pa če misliš da bo tele telovadbe čez par mesecev konec se motiš ker jaz po izračunici telovadim vsaj še 5 mesecev. No a misliš, da se bo do takrat kaj zasukalo - verjemi sigurno se bo.

Lahko pa se vseeno javiš in kakšno rečeš kaj si počela čez dan. Že ura sprehoda je veeeliiko!

Glavo gor, sej bo bolš boš vidla.

clock-img

05.02.2007, 22:27

clock-img

GATA

pencil-img

550

Da še povem kako in kaj....


kot sem že prejšni teden rekla, sem si vzela fraj user posted image  pri telovadbi in pazila kaj jem.

Rezultati prejšnjega tedna so: 1 cm manj v rokah user posted image  in 1 cm manj v bokih user posted image  in 1 cm v mečih user posted image . Itak mi ni nč jasn ker sem telovadila samo v ponedeljek, pa več rezultatov kot v prejšnih tednih. Eh pol pa zašteki...

In ja VAGANJE... 65,5 kg. Rezultat - 3.5 kg.

Tako to so moji rezultati.

clock-img

06.02.2007, 10:20

clock-img

Taula

pencil-img

6340

GATA pridna si.user posted image Ko bi še jaz bila tako pridna.
Včeraj se mi čisto nič ni dalo telovaditi, pa me je moj dragi spravil k telovadbi (sem mu dala nalogo da me priganja k telovadbi) Tehtam se pa ne..vsaj še kaki teden ne ker me bo vsa motivacija minila.

HuAnita ne obupaj...dobra si da sploh najdeš čas in voljo za telovadbo ob dveh bebicah. Najprej se pozdravite, pa odpočij si pol pa če boš mela čas kaj telovadi. Sej je že gospodinjstvo in pa skrb za dva otročka in moža krepka rekreacija.

user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

07.02.2007, 11:02

clock-img

Anonimen

Ma ene ste pa res pridne. Jz sem tudi cel treden zabluzila. Pa še računalnika nisem imela, da bi šla vsaj malo po vspodbude.

No ta teden bo že boljš. Upam. Moram se res malo v roke vzet. Zdaj še lahko ko sem na porodniški in tudi zunaj ni kakega dela. Pol ko bomo pa enkrat začel na hiši delat, ob pa telovadba drugač zgledala.

lp

clock-img

07.02.2007, 11:33

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Kar se tiče telovadbe sem pridna. Ampak sem pa imela sladki vikend, tko da se bo treba mal bolj pazit začet. Kilce torej od prejšnega tedna stojijo, al so pa mal gor šle in to mi ni všeč.

Prov maš Taula.... nisem kriva če ma cela žlahta (z mano vred) RD v teh mesecih ko se spravim hujšat.

clock-img

07.02.2007, 12:01

clock-img

Barbel

pencil-img

51

Živjo bodoči obešalniki!

Pri meni je stanje sledeče:
- hrana - še kar OK
- telovadba - v poned. kolo
in jutri: masaža. O, komaj čakam!!!!:)))))))))
Vago ignoriram, obleka mi še ne visi.... Vaganje bo na sporedu čez 1 teden.
lepo migajte

_____________________________

Ba

clock-img

07.02.2007, 12:39

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem pa včeraj pridno user posted image in user posted image .

Danes se mi pa zdi da sem kot ena user posted image , ker bi pojedla vse kar vidim. Mi je sladkor čist padel. Zvečer se moram prisiliti v telovadbo ker bi se samo zleknila pred TV in jedla sladkarije.

Pridno telovadite!!!


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

07.02.2007, 22:03

clock-img

GATA

pencil-img

550

Oja punce,

Taula hvala za čestitke, no močno upam, da rezultati tudi v bodoče bodo. Upam, da kmalu slišim še vaše rezultate user posted image .

V ponedeljek sem telovadila 1 uro pilatesa, včeraj sem malo delala vaje za roke, danes sem se samo malo cca 20 minut razmigavala in rahlo obremenila par mišic user posted image .
Mene daje zimsko spanje. Sploh se ne morem naspati. Ker je dobro počutje tudi pogojeno s spočitostjo oz da si naspan, da normalno funkcioniraš ne vem kako bo z mano.

Dolga in trnova pot je do cilja... sam me to čist nč ne briga, ker si močno želim, da nataknem kakšne hlače gor. No gor jih že spravm, sam ne vseh, sam zapet hlače je pa že drugo poglavje. Čeprav mi počasi kopnijo zaloge okoli pasu se mi sploh ne zdi da se kam premakne. Še zmeri mam tak trebuh da je joj.

Sej vem, da je mogoče malo mem sam kaj je na vas najhujše kar bi rade skenslale s telovadbo? Ok pa pustmo ideale ob strani user posted image . Recimo, jaz bi se rada rešila unga špeha na notranji strani stegen. Sploh poleti mi je hudo ker ne morem nobene kikle oblečt, pa tud če dolgo.... Tak dolgčas skoz hlače. V glavnem se mi noge kar zlepijo skupaj in potem je grooooza od groze. Recmo da je to še najbolj problematično.

Upam, da pridno telovadite, zapomnite si da to delate zase, za svoje dobro počutje, kondicijo in/ali izgubo maščobnih oblog.

clock-img

09.02.2007, 09:10

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Dolga in trnova pot je do cilja... sam me to čist nč ne briga, ker si močno želim, da nataknem kakšne hlače gor. No gor jih že spravm, sam ne vseh, sam zapet hlače je pa že drugo poglavje. Čeprav mi počasi kopnijo zaloge okoli pasu se mi sploh ne zdi da se kam premakne. Še zmeri mam tak trebuh da je joj



Imam isti problem..lani poleti sem shujšala (nenamerno) in dala hlače zožati, sedaj ko jih pa oblečem me pa tiščijo okoli pasu. tako da jih ne nosim. Sem včeraj ko sem bila doma pregleda oblačila in ugotovila da imam nekaj parov hlač in majic katere ne nosim več ker se ne počutim lagodno v njih, en par hlač pa komaj zapnem. In potem me moj lubi sprašuje za ene majice zakaj jih še nikoli nisem nosila (so romale iz tgovine naravnost v omaro). Seveda nisem mogla reči da sem v njih videti ko slon, ampak sem si neki zmislila. Sramota.user posted image

Sej vem, da je mogoče malo mem sam kaj je na vas najhujše kar bi rade skenslale s telovadbo? Ok pa pustmo ideale ob strani
 
Jaz bi se trenutno najraje znebila rešilnega pasa okoli trebuha. Blazno me moti ko sedim da čutim ta špeh. Lepo bi bilo izgubiti tudi kaj špeheka na notranji strani stegen.

Drugače sem pa včeraj telovadila eno uro in še na sprehodu sva bila. Sem kar našla motivacijo ko sem pomislila na omaro z oblačili.
Upam da bo motivacija trajala vsaj še par dni.user posted image



_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

09.02.2007, 21:13

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Gata in ostale, hvala za podobro. user posted image user posted image user posted image se bom trudila, pa še malo bolj zanemarjeno bomo imeli doma, pa bouser posted image
Trenutno sem menda podedovala gripo od možka, me boli slednja kost, pa spet sem švoh, tako da.... upam,
da se vam kmalu pridružim!!!
tako sem jezna sama nase!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem