cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Birma-darilo

clock-img

07.04.2010, 23:04

clock-img

tajš@

pencil-img

69

Pozdravljene,

povabljeni smo na birmo (kot gostje,ne kot botra), pa nimam pojma kaj naj podarimo 13 letni birmanki. Večina reče, naj dam denar, pa se mi zdi to malo neosebno darilo.
V Zlatarni Celje sem videla, da prodajajo lepe tablice z gramom zlata in posvetilom, vendar se bojim, da bi bila takšna naložba kar slaba, glede na to, da za ta gram daš 39 EUR, medtem, ko je odkupna vrednost grama zlata dosti nižja (okrog 12 EUR - ali se morda motim?).
Ali imate kakšne predloge?
Prosim za pomoč!

Lep pozdrav vsem!

clock-img

08.04.2010, 09:07

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Tudi mi smo povabljeni pa vendar mislim, da bom v vsakem primeru, dala denar ker vem kakšen otrok je in da fuuuul špara za nekaj kar si želi tako, da bom kar kuverto odnesla.

clock-img

08.04.2010, 09:14

clock-img

tajš@

pencil-img

69

To je čisto nekaj drugega, če veš, da otrok za nekaj špara, kar si zares želi. V našem primeru mislim, da tega ni in se bi denar razdrobil npr. za sladolede, ... in na koncu birmanka ne bi imela nič trajnega. Še kakšni predlogi?

clock-img

08.04.2010, 12:41

clock-img

melanija

pencil-img

934

Imamo isti problem, kaj kupiti birmancu, je pa moj mož boter. Ko smo ga vprašali kaj si želi je rekel da osla!?

sam problem, ga nimajo kam dat. Tako da ......

Kaj pa če bi vprašala njeno mamo, kakšne hobije ima ali pa kaj jo zanima. Tako da lahko kakšen bon kupiš, ali pa kaj kozmetike pa v katoliških knjigarnah se dobijo zelo dobre knjige.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem