cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bili na bicomu- še vedno fleki

clock-img

13.02.2006, 22:00

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

A ima katera podoben primer?
Imeli smo alergijo na mleko, bili smo na BICOM-u in smo jo kao odpravili. Zdaj počasi uvajam mleko - začela sem s skuto. Ker je bila reakcija predvsem rdeči fleki po obrazu ob stiku s hrano, sem ji skuto preprosto namazala na obraz. Prvi dan ni bilo nobene reakcije.
danes sem ji naredila blitvo in krompir, dodala riževo mleko in eno žličko skute. Mala se je zelo napackala okrog ust, ker je bilo malo bolj tekoče. In postala je živo rdeča! do večera je izginilo - kot vedno. Zvečer sem zato ponovno poskusila s skuto. Zamešala sem jo v žitno kašico, ki sem jo sicer pripravila z riževim mlekom. Skuto sem ji še kar tako namazala na obraz. reakcije skoraj ni bilo (bila je minimalna).
 
Zdaj pa razmišljam: a je možno, da gre za reakcijo na neko kombinacijo živil (mleka in še česa)?

clock-img

13.02.2006, 22:12

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Koliko terapij pa ste imeli? Naša je tudi menda alergična na mleko (še čakamo na testiranje), šli bi pa tudi na bicom, pa me zanima, kaj vse pokaže. Ali testirajo samo za mleko, če sumiš nanj, ali na več stvari? Kje ste pa bili in koliko stanejo terapije? Kako dolgo je treba čakati, da prideš na vrsto?

clock-img

14.02.2006, 07:29

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Če je otrok alergik, kljub terapijam tega ne morejo 100% odpraviti.Ne vem na podlagi čigavih navodil si začela z uvajanjem in to ravno skute, tudi mi smo alergiki in po tretjem testiranju se nam je mleko znižalo na 0,48 pa smo še vedno na dieti. Na bicom terapiji še nismo bili,ker nam dieta do sedaj pomaga,pa tudi nisem pristaš dvojnega zdravljenja ker potem težko veš kaj je pravzaprav pomagalo.

clock-img

14.02.2006, 10:51

clock-img

tins

pencil-img

385

Dejča: vse o BICOM-u si preberi par postov nižje: BICOM-nujno.
Darjatimci: po končani terapiji in preverjanju, ali res ni več alergije, da terapevt navodila, da se v približno 3 dneh zopet lahko začne z počasnim uvajanjem.
Ropotuljica: ne vem, kaj bi to bilo. Ali ste že popolnoma končali z BICOMOM? Ali je vse ostalo bilo uredu- da niso kakšni dodatki v skutki, riževem mleku? Kaj pa blitva, ali si ji jo že kdaj prej dala, pa je bilo OK?

clock-img

14.02.2006, 15:36

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

S terapijami smo zaključili, v čet imamo še končno testiranje. Vmesno testiranje - po terapiji za mleko - je pokazalo, da naj  ne bi imeli več alergije. Zato sem po nasvetu terapevtke počasi začela uvajati.
Ja, tins, sem razmišljala tudi o blitvi. Prej je res še ni jedla. Ampak reakcijo je dobila tudi danes,ko je jedla testenine z mesno omako, zraven pa sem dala 1 žličko skute. Očitno bo skuta ostala prepovedan "sadež". Pa najbrž jogurt tudi. Me prav zanima, kaj bo v čet rekla terapevtka.

darjatimci, kako misliš dvojno zdravljenje? Dieta in bicom? Ja, no, ne vem, če bi nam bicom že zdaj pomagal, bi bilo bistveno bolje, kot pa da čakam **** let, da alergija izgine. Če pa nam ni pomagal, pa ... kaj čmo. Probat ni greh.

clock-img

14.02.2006, 16:45

clock-img

tins

pencil-img

385

Kar nesi vse stesirat, če greš še enkrat: blitvo, skuto, jogurt...Pa povej potem, kaj so ti rekli!
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem