cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Beli očnjak 1 in 2!

clock-img

22.12.2008, 08:57

clock-img

madela

pencil-img

4734

Iščem film beli očnjak 1 in 2. Sem gledala na netu,v big bangu,na itivi pa ga nikjer ni za dobit oziroma kupit.
Rada bi podarila ta film kot božično darilo nekomu,ki ga dobesedno obožuje. Pred kratkim pa je bil baje na sporedu in ga ni mogel gledat.
A ga ima katera doma in bi ga prodala,ali pa če mi zna katera povedat kje bi sploh film lahko dobila. user posted image

clock-img

22.12.2008, 09:50

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

v skrajni sili, čeprav se ne sme si ga lahko sposodiš v DVD-teki in ga presnameš.

clock-img

22.12.2008, 10:13

clock-img

madela

pencil-img

4734

Tudi na to sem že pomislila,ampak saj sploh ne vem če film obstaja na dvd-ju.  V spletni videoteki itivi tega filma nimajo. Sam neka risanka na ta film.

clock-img

22.12.2008, 10:30

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

obstaja, ker sem ga nedavno nazaj izposodila.user posted image  in to oba dela. Čeprav je meni osebno zakon 1 deluser posted image

clock-img

22.12.2008, 10:51

clock-img

madela

pencil-img

4734

Hvala,bom šla danes pogledat!

clock-img

22.12.2008, 21:37

clock-img

Anonimen

Kaksen je original naslov,ker meni je knjiga svetovna,bi z veseljem pogledala se filmauser posted image .

clock-img

23.12.2008, 08:57

clock-img

madela

pencil-img

4734

Original naslov je White fang in White fang 2.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem