cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bele ni več ...

clock-img

29.08.2006, 18:05

clock-img

zorica

pencil-img

770

Moje drage Bele(morski prašiček ) ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva z mojim dragim jokala kot dež, ko jo je danes našel.Pozneje jo bova nekje na lepem pokopala.
Tako sva se navadila na njo in še kar nekaj časa nama bo hudo.Druge nočem več, ker ona je bila ena in edina, in druga bi me preveč spominjala na njo.

Vem da sem mogoče otročja, ampak pomenila nama je res ogromno.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.8.2006 22:22:13 >

clock-img

29.08.2006, 19:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2006, 09:42

clock-img

Shania

pencil-img

558

Sožalje zorica...user posted image user posted image

Nič ne pretitravaš! Umrlo ti je živo bitje, ki si ga imela rada. Zato razumem tvojo žalost...

Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

30.08.2006, 09:54

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Vsako živo bitje, s katerim delimo življenje, nam zleze pod kožo, zato le joči, joči za njo ...

clock-img

30.08.2006, 10:48

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

user posted image user posted image  čisto nič ne pretiravaš, Bela je bila vaš družinski član in je normalno, da ti je hudo za njo.
Upam, da se zdaj igra z našo pokojno pujso Rozi.

clock-img

01.09.2006, 12:20

clock-img

Anonimen

Tudi jaz imam morskega user posted image  Jakija in bi mi blo zelo hudo, če bi šel. user posted image
user posted image

clock-img

01.09.2006, 14:01

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Moje sožalje!!

Res je vsak človek se navadi na živali sploh,če so prisrčni in so seveda del tebeuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem