cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BIO in demeter otroška hrana...

clock-img

17.10.2009, 14:30

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

...podjetja Sunval.Ali je katera že probala te izdelke?Zanimajo me vaše izkušnje.

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

clock-img

17.10.2009, 16:56

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Mi smo probali samo sadne kašice, ker zelenjavnih kupljenih sploh ne mara. Mislim, da je ta firma ena boljših s otroško prehrano.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

17.10.2009, 17:01

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz kupujem riževe kosmiče ali pa kosmiče iz večih zrn obvezno iz demetra (ponavadi holle), sadne ali zelenjavne kašice pa tudi od sunvalla ali pa holle. Mali jih sprejme, ampak on itak vse poje, kar mu damuser posted image . Kupim pa tudi hipp ali bebivita.
So pa zelenjavne kašice po 8 mesecu čist drugačne po strukturi kot npr hipp in podobne hippu

clock-img

28.10.2009, 21:10

clock-img

škratek1

pencil-img

15

Sunvalovi kosmiči so odlični (sploh ovseni s hruško!), pa še samo z vodo jih lahko delaš (idealno pri alergiji na KML), ker ne vsebujejo mleka, pa tudi sadne kašice v lončkih so dobre za kdaj pa kdaj (na potovanju ipd.). Res so čisto "natur". Naš je rad grizel tudi njihove pirine kruhke, pri katerih si lahko brez skrbi, da se mu ne zaletijo. Preiskusila sem tudi njihove mesne kašice, sploh na začetku uvajanja se mi je zdelo njihovo meso najprimernejše. Zelenjavne so bolj user posted image , ampak zelenjavni lončki so tako ali tako vsi user posted image  
Mi smo veliko na poti, tako da za takrat prav pride taka hrana, in takrat izbiram res tisto najbolj zdravo, tj. bio/demeter, sicer pa kkuuuhhhaaaaammmmoooo user posted image .

clock-img

28.01.2010, 12:11

clock-img

deaprah

pencil-img

4

Živjo,

jst sm z Sunvalom čist navdušena user posted image user posted image Mala je zavračala VSA možna mleka , ki jih lahko kupiš v SLO no dokler nismo probali Sunvalovega Baby sun-auser posted image user posted image user posted image . Čez 2 dni sm jih naročila po netu 30 kosuser posted image user posted image user posted image
Zdej sva že na GH in tudi jaz kuham, samo je pa res, da včasih ne znese in ji dajem polnozrnate kašice, pol pa umešam mal zelenjavne kašice pa mal goveje mesen kašice, ki jo tamala OBUŽUJE! tako da moje toplo priporočilo za sunval. TOP kvaliteta!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem