cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aptamil Pre- Aptamil 1

clock-img

17.02.2005, 20:15

clock-img

Anonimen

Moja mala je stara tri mesece in skoraj dva tedna. Do dveh mesecev je jedla samo moje mleko, potem ma dva ali tri tedne Aptamil Prematil. Ker je postala po dveh urah lačna sem ji začela dajati Aptamil Pre (pri teži 3,5 kg). Tako, da je po eni vrečki Prematila šla na Pre. Zdaj sve pojedli komaj eno vrečko Pre-ja (dva do tri obroke na dan, ostalo moje mleko) je spet lačna po dveh in pol ali treh urah. Količino ne morem povečati, ker komaj poje 130 ml.

Sedaj ima dobre 4 kg in ne vem, kdaj se gre na Aptamil 1? Piše kje od katerega meseca naprej ali pa je odvisno od kg ali .....?!

Kakšne so vaše izkušnje! Sicer bi morali imeti posvetovalnico danes, ampak zaradi viroz so do nadaljnega odpovedane!

Nujno rabim nasvet!!!

Bojana

clock-img

17.02.2005, 20:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

uf,Bojana...mislim da sem ji jst A1 dala prvic pri enih 4 mesecih,prej je pila APre...pa sej ce poje 130 ml na obrok,to ni tako malo...Zara je tud pojedla tolk vcasih se manj...
Zdej za vecerjo popije samo 90-130 ml,pa je stara vec kot 9 mesecev!
lp

clock-img

17.02.2005, 22:42

clock-img

lutka

pencil-img

1323

jaz uporabljam Aptemil-PRE že od vsega začetka.
Tudi zdaj ko sta stara devet mesecev jima ga še vedno pripravljam,tako,da po moje ne bo nič narobe če še nekaj časa ostaneš pri Aptamilu -PRE.
lp:sloncek::sloncek:

clock-img

19.02.2005, 18:19

clock-img

Anonimen

Kakšna pa je sploh razlika med temi Aptamili pre, 1, 2, 3? JAz sem mu za mlečne kašice do sedaj Aptamil 2 dajala. Zdaj sem Aptamil 3 kupila (je d 8 meseca naprej). Pa mi še v lekarni ni znala povedat, kakšna je razlika:zmeden::zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem