cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aptamil 2 v flaški

clock-img

19.05.2006, 12:48

clock-img

Anonimen

Sem zadnjič kupila Aptamil 2 v flaški z zelenim pokrovom, ki je baje super za na pot, ker je mleko že skupaj narejeno in daš gor samo cucelj in ga lahko pije ter ga ni portebno ogrevati, če je na sobni temperaturi.

Sicer ne uporabljam Aptamila 2 tako, da ne vem kakšen je po vonju in okusu, ampak ta se mi je zdel malo čuden. Bil je nežno rjavkaste barve. Rok uporabe mu ni pretekel, kupila sem ga pa v Mülerju. Seveda ga nisem upala otroku dati. Imam pa še dve flaški doma in se mi zdi ga škoda zavreč, če je slučajno to normalno za Aptamil.

clock-img

19.05.2006, 13:26

clock-img

benika

pencil-img

7793

Hm, kaj pa vem. Mi uporabljamo Aptamil 2, ampak je bele barve. Je pa možno, da je v že narejenem mleku kaj takega, da je potem mleko take barve. Po moje ni panike.

clock-img

20.05.2006, 08:21

clock-img

nejča

pencil-img

178

Ja res je, jaz sem tudi za poskušnjo kupila že narejeno mleko Aptamil1 in tudi 2, pa sta oba rumena. Naš user posted image jih sploh ni hotel piti, pa mislim da ni bilo pokvarjeno, samo postano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem