cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Apartmaji z možnostjo polpenziona

clock-img

16.05.2008, 11:16

clock-img

ona

pencil-img

3685

Nekaj sem razmišljala,če obstaja varianta npr.na Hrvaškem,da greš v nek apartma,kjer imaš še možnost zraven,da imaš vključeno zraven še zajtrk in večerjo?Kot npr.greš nekam na morje v hotel,kjer avtomatsko dobiš zraven v ceni še polpenzion?
saj ste me razumeli?user posted image Jaz bi raje bila v apartmaju,da si lahko vsaj kavo skuhamuser posted image

clock-img

16.05.2008, 12:33

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

ja, itak da obstaja. Poglej hotelska naselja, ki imajo zraven še apartmajska naselja - tam je največkrat taka varianta.
Nisem sicer najbolj doma v turistični ponudbi Hrvaške, ampak vem, da sem za svoje starše pred 2 letoma rezervirala last minute ravno tako varianto, in sicer v Dugi uvali - imeli so apartma, polpenzion pa v bližnjem hotelu.

clock-img

16.05.2008, 14:41

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Ja mi smo za avgusta rezervirali apartma ASTRA v Poreču, ter poleg doplačali polpenzion v hotelu Delfin. Za apartma 4 odrasle osebe + 2 otroka (2 ločeni spalnici ) bomo odšteli 600 E ter 8 E za polpenzion na dan po osebi.

clock-img

10.06.2008, 22:01

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Turistično naselje Amarin pri Rovinju - niso ravno apartmaji, so pa vrstne hiške - sobe, ki so velike tako, da si zraven prineseš koherček in si skuhaš kavo. Imaš pa notri hladilnik. meni je super.

LPuser posted image

clock-img

13.06.2008, 21:20

clock-img

denmegy

pencil-img

62

A obstaja kaj takega tudi na Braču - Bolu?

clock-img

14.06.2008, 19:45

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Pag, Stara Novalja penzion Sveta Marija al neki tazga, imaš apartma in hodiš k njim jesti, pa plaža čisto zraven s senčko.

clock-img

14.06.2008, 20:51

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Šilo na Krku-apartmaji Tina, Tina je tudi turistiučna agencija tam. Lepi apartmaji in dobra hrana.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

16.02.2009, 17:25

clock-img

Anonimen

Živjo!

Sem mislila odpret podobno temo, pa sem našla tole.

Torej...... poznate še kakšen apartma z možnostjo polpenziona (Biograd n/m, Zadar, Rab....) Imam pa punčko staro 15 mesecev, tako da mora biti tudi plaža "otroku prijazna".

Hvala

lp

clock-img

17.02.2009, 12:58

clock-img

Taj

pencil-img

163

Na Bolu smo se mi na kraju samem (povsem spontano, ker smo bili kak mesec prej njihovi gostje)dogovorili v hotelu Elaphusa in hodili iz bližnjega app k njim na zajtrk - 70 kun in večerjo-100 ali 110 kun na osebo (se natančno več ne spomnim). In nam je to zelo ustrezalo, saj smo bili z njihovo ponudbo več kot zadovoljni.Plačali smo pa včasih sproti, včasih za nekaj dni skupaj, so zelo prilagodljiviuser posted image .

user posted image

Če hočeš biti srečen, bodi!

clock-img

22.02.2009, 08:04

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Kaj pa na Korčuli? Pozna kdo kaj?
Ali pa kak majhen penzion s sobami in možnostjo polpenziona?

clock-img

23.02.2009, 10:00

clock-img

Katey

pencil-img

913

Super dopust smo imeli v spodaj navedenih apartmajih, hrana za vikat, prijazni lastniki, okolica čudovita.

http://www.hvar-croatia.com/chamberlain/

clock-img

23.02.2009, 15:25

clock-img

S*

pencil-img

3006

Katey kakšne so pa kaj cene tukaj? Zanima me tudi, ali se do plaže spustiš po stopnicah ali je hiša prav zraven morja?

clock-img

15.04.2012, 13:45

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

še kje?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

14.05.2012, 20:18

clock-img

trkulada

pencil-img

4

nima hrane ampak je zelo lepo... www.apartmare.com, otok Iž pri Zadru

clock-img

14.05.2012, 20:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Umag, App Sol Polynesia. Solidne cene in tudi polpenzion možen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem