cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ali mogoče katera ve

clock-img

21.11.2005, 08:26

clock-img

giti1

pencil-img

54

kakšna je razlika med mlekom 1 in 2. Zdaj smo dopolnili 4. mesece in smo iz Milumila 1 šli na 2. Imam občutek da je pupa bolj lačna. Prosi jesti prej kot ponavadi in količinsko tudi več poje. Ali je mleko slabše ali pa ji okus bolj paše. Hvala. Pozdravček iz sončnega Prekmurja, giti1

clock-img

21.11.2005, 09:11

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Hy,

 
sem hotela postaviti skoraj isto vprašanje. Čez en teden bomo stari 4 mesece, in me zanima, a zdaj preidem na Hipp2? V čem je razlika?
 
Hvala za odgovore...
 
Lp Tia74

clock-img

21.11.2005, 09:24

clock-img

fricka

pencil-img

751

Prehod moraš upoštevat, ker dojenček star 4 mesece in več potrebuje drugo sestavo mleka kot novorojenček. Njegov trebušček že bolj prebavlja, pripravlja se na gosto hrano in tudi 1 mi postaja manj hranljiva. Da pa potrebuje več mleka boš opazila tudi pri 6. mesecu. Otrok ima obdobja preskokov v rasti, ko potrebuje več hrane in se spremeni v malega požeruščka. Moja je v teh obdobjih skoz sam basala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem