Tisa sem že nekaj pisala o hrani za dojenčke in sicer ravno včeraj pod celiakijo. Jaz bi na tvojem mestu obiskala pediatra alergologa. Ne vem ali ima tvoj:duda: mogoče tudi kakšne kolike oz. krče. Jaz bi na tvojem mestu iz prehrane izločila vsa potencialna možna živila, ki bi lahko bila alergena ( morske ribe, svinjina, med, jajca, agrumi- predvsm kivi, jagode, čokolada, mgoče kakšno suho sadje vem, da povzročajo alrgije npr. suhe marelice, .... Ne vem mogoče še kakšno živilo, ki ga veliko uživaš.) Paziti moraš tudi na skrie alergene npr.mleko v kavi, kapučino,... Saj to ne bi bilo za dolgo, ko bi pa izpuščaji izgiili, bi pa začela uživati živila, ki sem jih izločila postopoma npr. 1teden samo čokolado, pa bi opazovala, po katerem živilu bi se pojavili izpuščaji. Koliko pa je tvoj :duda:star in kdaj so ugoovili, da gre za alergijo? Zanima me tudi, ali imate kakšno žival? Je kdo v družini na kaj alergičen? Imate kakšne tepihe, suh in vroči zrak v stanovanju? Uporabljaš kakšen prašek, mehčalec,kakšno parfumirano olje za nego:duda: Je pa ponavadi tako, da se tudi s testi ne da ugotoviti na kaj smo alergični in mormo dosti krat sami ugotoiti kaj bi to lahko bilo. Sklepam, da gre za alergijo, če ti je pediatrinja to potrdila. Vem, da ti nisem kaj dosti pomagala, želim pa ti ,da bi to z :duda: čimprej porihtala. LP