cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija na kravje mleko-dojenje

clock-img

05.01.2011, 20:38

clock-img

sunnybee78

pencil-img

30

Sem mamica 4-mesečne punčke, ki ima alergijo na kravje mleko. Ker v pediatrični nisem dobila podrobnih napotkov, razen tega, naj se izogibam mleku in vsej prehrani, ki vsebuje kravje mleko, me zanima sledeče: Ali ima morda katera doječa mamica enako težavo in ima kakšen dietni list oziroma, če ve katera kaj se lahko je in kaj ne (ker je menda mlečni lecitin skoraj vsepovsod...). Za vsako informacijo bom zelo hvaležna! 

clock-img

05.01.2011, 20:54

clock-img

sunnybee78

pencil-img

30

Se opravičujem, če sem vprašanje postavila na napačnem forumu - ga bom postavila na forumu za alergije...user posted image

clock-img

06.01.2011, 09:30

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

nič mleka, torej niti tistih stvari, ki lahko vsebujejo sledi. Kr naporna dieta, sploh če imaš rada sladko. Jaz sem si takrat ko sem bila na tej dieti, pekla jabolčni štrudelj, pa pojedla sem veliko vefljev z marmelado. Dietnega lista pa ne rabiš, samo beri nalepke na živilih.

clock-img

07.01.2011, 08:56

clock-img

sunnybee78

pencil-img

30

Najlepša hvala ribica:-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem