cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Alergija!!!

clock-img

22.03.2005, 12:14

clock-img

malichka

pencil-img

7

Drage mamice!

Tiste, ki pri nekaj mesecnikih uvajate novo hrano, bi vas opozorila, da je nas malcek, star sedem mesecev in pol dobil močno alergijo na fruchtswerge. Sicer je ze jedel kaksne sadne jogurtke ipd. pa ni bilo tezav. Drugace je samo dojen tako, da drugih tezavic nima.

Sicer pa sem dobila informacijo od dermatologinje, da imajo ogromno otrok (vsak dan), ki prihajajo zaradi alergij na TUNINO.

Pazite torej, saj pozornost nikoli ni odvec..

pa srecno...

clock-img

24.03.2005, 21:00

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Hoj! Škoda za vašega malega, da je dobil ravno alergijo na Fruchtzwerge. Pa tako so dobri!!! Kako pa izgleda vaša alergija? Sprašeujem, ker so se nam vzporedno s Fructhzwergi tudi po telesu pojavile take čisto svetle pikice in lišajčki, no, v bistvu suha koža. Zdaj pa ne vem, a je to kaj povezano ali je bilo zgolj slučajno. Srečno.

clock-img

25.03.2005, 13:46

clock-img

malichka

pencil-img

7

Zivjo!

Rdeče pikice najprej po čelu, ličkah in lasišču (za ušeski) in potem se po trebuščku in hrbtu. Full je bil bogi, ker ga je noro srbelo in pol mu ne moreš tko "v živo" porezat nohtkov, da se nebi praskal. In pol spet ta blesava zdravila (ki jih neizmerno sovražim - ampak pomagajo).

Sicer pa se mi zdi, da je za vašo težavico full dobra ena kremica, ki jo zmešajo posebej v lekarni in je osnova olivno olje in se kaj pa vem kaj. Sicer je kar draga (cca.3.000 sit 50g )ampak je za takšne lišajčke super. Jo res priporočam, ker je nam že velikokrat pomagala.

srečno in lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem