cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ajšin pogreb :-(

clock-img

21.06.2006, 13:56

clock-img

Anonimen

Punce... nimam besed, da bi vse to opisala, ampak saj se tako ali tako sedaj vsaka od nas bojuje s svojimi čustvi...

Prosim Vas samo, da, ko bo do tega prišlo, spomin na našo Ajšo počastimo s čimvečjo udeležbo na njenem pogrebu. Vseeno je, kje bo in kdaj bo - prosim Vas - PRIDITE!

Organizirajmo si prevoz, prost dan ali karkoli bo pač potrebno.

Dvomim, da bosta imela Nataša in Cveto kaj proti...

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 21.6.2006 13:57:36 >

clock-img

21.06.2006, 13:58

clock-img

Anonimen

Jaz pa mislim, da bi se blo bolje najprej z njeno mamico posvetovat...

clock-img

21.06.2006, 13:58

clock-img

Anonimen

Me je že klicala...

clock-img

21.06.2006, 14:02

clock-img

Anonimen

Pogreb je jutri ob 17:00 v Apačah in smo vsi dobrodošli na Ajšini zadnji poti. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2006, 14:02

clock-img

modrooka

pencil-img

813

A je rekla, da si želi množične prisotnosti?

< Sporočilo je popravil modrooka -- 21.6.2006 14:10:16 >

clock-img

21.06.2006, 14:11

clock-img

Anonimen

Tukaj težko govorimo o množični prisotnosti. Tukaj je govora o slovesu. Slovesu vseh, ki smo jo imeli radi, ne glede na to, ali smo jo poznali ali ne. user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 21.6.2006 14:12:15 >

clock-img

21.06.2006, 14:15

clock-img

modrooka

pencil-img

813

S svojim vprašanjem sem se hotela samo postavit v vlogo njenih bližnjih, ki jim je v teh trenutkih zelo hudo. Jaz bi hotela biti v takih trenutkih nevidna! Nataša je lahko drugačna...

Se opravičujem, če sem z vprašanjem koga užalila... Danes je tak čuden dan... Cel dan mislim na malo deklico... user posted image

< Sporočilo je popravil modrooka -- 21.6.2006 14:17:31 >

clock-img

21.06.2006, 14:20

clock-img

Anonimen

Ni panike, modrooka...

Nataša je rekla, da nikomur ne bo zamerila, če ga ne bo, bo pa vesela vsakogar, ki bo prišel. Kolikor je v teh trenutkih sploh možno govoriti o kakšnem veselju, seveda, da me ne bo kdo narobe razumel...

clock-img

21.06.2006, 14:20

clock-img

Anonimen

Zdaj vsaj vem, zakaj me je ob 5-ih zjutraj v službi začela boleti glava... user posted image

clock-img

21.06.2006, 14:39

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz se pogreba ne morem udeležiti, ker je Sara bolna. Tudi sicer se ga nebi, ker tako žalostne stvari zelo težko prenašam, od dojenčka pogreba, povrhu še od naše Ajše si pa sploh ne predstavljam. Bom pa v mislih z vami.

Bom pa na TRR od Luse nakazala znesek za sveče in rožice za Ajšiko. No, tako se bom od moje male prijateljice poslovila jaz. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

21.06.2006, 14:51

clock-img

Anonimen

Tudi jaz se ne morem udeležiti slovesa od male princeske.
Moj izgovor je samo to,da tega ne bi preživelauser posted image user posted image

Bom bila pa v mislih z  Vami in se bom tudi jaz poslovila od nje s svečko

clock-img

21.06.2006, 14:59

clock-img

ameli

pencil-img

871

Jaz vsekakor pridem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2006, 15:00

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Tudi jaz se ne morem udeležiti pogreba,ker nimam prevoza pa še Karin nimam dati kam v varstvo,sicer bom pa v mislih z Vamiuser posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

21.06.2006, 15:27

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kje natančno je ta pogreb da se gremo poslovit od male punčke?

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

21.06.2006, 15:43

clock-img

Anonimen

Kaj naj rečem? Pogreba se tudi jaz ne bom udeležila, ker me je že novica čisto zlomila. Cel dan že jočem, ne glede na to, kje sem, v službi, na poti domov, na avtobusu, pod tušem, v tem trenutku...... ne morem dojeti. user posted image user posted image user posted image

Bom pa naredila enako kot cmokec in Luši nakazala nekaj za "mojo" malo pikico, ki se mi je tako usedla v srce.

user posted image user posted image user posted image Ajši draga, počivaj v miru. Verjamem, da ti je lepše tam, kjer si.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2006, 15:57

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tudi jaz se tegsa pogreba ne bom udeležila,ker bi mi bilo preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bom pa na uro pogreba zmolila eno molitev za malo Ajšo in njena žalujoča starša in na domačem pokopališču prižgala belo svečko na Ajšin spomin.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

21.06.2006, 16:19

clock-img

Anonimen

V mislih bova z vami in malim user posted image .

clock-img

21.06.2006, 16:38

clock-img

cukerček

pencil-img

575

Na žalost se tudi jaz ne morem na pogreb, bom pa tudi jaz ob uri pogreba zmolila za našo Ajšo in prižgala svečko.

še enkrat sožalje vsem, naj jo user posted image  čuvajo

clock-img

21.06.2006, 16:55

clock-img

Una

pencil-img

399

Tudi jaz ne morem priti, ker imam jutri in v petek zadnja dva izpita. Z mislimi bom z vami in z malo Ajšo. Danes sploh ne funkcioniram... tako sem bila vesela, da nam je uspelo osrečiti družinico, da je mala Ajša videla sončka... Mogoče je bilo to njeno poslanstvo. Vsekakor spremlja mamico in očka.

No, zdaj sem se malo razpisala in olajšala dušo.

Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Una

clock-img

21.06.2006, 17:31

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Žal ne morem priti, bom pa v mislih za njenimi bližnjimi user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2006, 19:34

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

me ne bo. ne bi prenesla.user posted image user posted image user posted image

v mislih z vami Nataša in družinica.
Pojdi v miru mala Ajša user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2006, 19:41

clock-img

Anonimen

Bi prišla, pa na žalost ne moremuser posted image user posted image user posted image  Dones je pa itak dan popolnoma žalosten .. in cel čas mislim na Ajšo in na piknikuser posted image

clock-img

21.06.2006, 20:01

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Iskreno sožalje tudi jaz bom v mislih z vamiuser posted image user posted image user posted image

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

21.06.2006, 20:41

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ne morem priti, ker bi se zlomilauser posted image user posted image user posted image  Raje grem pojutrišnjem prižgat svečkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2006, 20:43

clock-img

total

pencil-img

4453

Sej človek sploh ne more dojet,kak je življenje krutouser posted image ,zato bom tudi jaz Ajšiko v mislih pospremila na drugo pot in naj bo naša zvezdica na nebu.

Staršem iskreno sožaljeuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem