cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ah te ženske

clock-img

23.07.2009, 16:33

clock-img

Anonimen

Ah te ženske!

Danes sem se vozil po avtocesti A1 proti Kopru. Levo pred menoj je s hitrostjo 130 km/h v popolnoma novem BMW-ju vozila ženska, z obrazom čisto blizu vzvratnemu ogledalu, in si urejala svoj make-up. Za trenutek sem se obrnil stran, in, ko sem zopet pogledal naprej, je bila ženska s svojim avtomobilom že na polovici mojega voznega pasu, pri tem pa se je še vedno ukvarjala s svojim make-up-om. Čeprav sem dokaj možat kerlc, sem se tako ustrašil, da mi je iz desne roke poletel moj brivski aparat, iz leve pa hamburger. Ko sem skušal s koleni zopet uravnati avto, mi je z ušesa padel prenosni telefon direktno v vročo kavo, ki sem jo držal med stegni. Kava je pljusknila čez rob, opekla moje najvrednejše dele, uničila moj prenosni telefon in prekinila zelo pomemben pogovor. Da ne govorim o tem, da sem cigareto v ustih ravno komaj še uspel zadržati.
Prava groza, kako obupne so ženske za volanom! Le kdo jim daje vozniške?! user posted image

clock-img

23.07.2009, 17:23

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja pa res no .

mislm me babe . user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

clock-img

23.07.2009, 18:41

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tole je pa taboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem