cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A ste že,...

clock-img

27.03.2006, 19:10

clock-img

mila1

pencil-img

136

A ste že ve preštihale svoj vrtiček.user posted image Jaz in moja mama sma ga namreč glih danes,ko je bilo tako lepo vreme.Malo je pihalo ampak saj vroče nama ni bilo.Pa sma kr posjale solatko,peteršilj in korenček.No pa sma bile pridne kaj pravite.user posted image

clock-img

27.03.2006, 19:15

clock-img

mamči

pencil-img

1722

user posted image  pridni, pridni. Mi smo danes imeli še mičkeno snega na vrtu, tako da še nič nismo štihali. Imamo pri gozdu vrt, tako da bolj pozno začnemo.... se pa že veselim dela na vrtu user posted image  - pa sveže zelenjave, njamiiiii.

clock-img

27.03.2006, 19:53

clock-img

Anonimen

Mi smo pa motorizirani in kar frezamo.
Si ne predstavljam, da bi morala lopatat. Je pa verjetno tudi zemlja drugačna kot pri vas.

clock-img

27.03.2006, 20:03

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

mi smo že v nedeljo bili pridni in urihtali naših 50m2 vrtauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.03.2006, 20:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi pa smo se jeseni odločili, da vrta več ne bomo imeli. user posted image
Pa si je tast zdaj premislil in razmišlja o gredi ali dveh. user posted image

Jaz sem se za letos odpovedala še balkonskim rožam - škoda denarja, ker ne bo časa zanje.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.03.2006, 19:16

clock-img

india

pencil-img

5342

Mi2 sva se včeraj lotila cvetlične obrobe ob hiši, jutri pa se lotim štihanja vrta, najprej pri hiši,potem grem pa še na parcelo. vseg askupaj je cca. 100m2, pa bo že, nekaj smo še lani prahe naredili.
Vedno bolj pa razmišljam o mali frezi,ker to je preveč mantrarije s tem štihanjem. No, tako da potem bo pa kar solatka letela po gredi, pa petršilj, pa še kajuser posted image user posted image
Mož bo pa jutri nasadil palisandre ob obrobi, tako, da sva dnes celih 12m preplela, prekopala, zmetala nepotrebne zadeve ven, jutri popoldan pa nasadim sveže rože.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem