cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ANGLEŠČINA ZA MALE

clock-img

09.12.2005, 10:09

clock-img

sand

pencil-img

105

Zanima me ali katera ve kje potekajo urice angleščine za najmlajše (od 3l dalje). V mislih imam program, kjer poslušajo angleščino in se skozi igro in druženje spoznavajo s tujim jezikom.Lp Sand

clock-img

09.12.2005, 10:20

clock-img

Anonimen

Od kod pa si? Jaz vem za Kranj.
Drugale pa moj otrok ve, kako se po angleško reče drek in pa avto.

clock-img

09.12.2005, 10:30

clock-img

sand

pencil-img

105

Sem iz Ljubljane, angleški besedni zaklad je vsekakor zelo zanimiv, predvsem za male.Lp Sand

clock-img

09.12.2005, 11:19

clock-img

dory

pencil-img

8852

V kranju majo ful luskane urice za tanajmlajse...ceprav kolikor vem, je od cetrtega leta naprej....no tudi jaz bom svojga vkljucila v to...ker se mi zdi vec kot dobra zadeva :)

clock-img

09.12.2005, 14:10

clock-img

sand

pencil-img

105

Splišni ful hvala,lep sončkov dan.Sand

clock-img

09.12.2005, 14:16

clock-img

Anonimen

Malenkost.user posted image

clock-img

10.12.2005, 20:56

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sand, v MB imamo učenje angleščine za najmlajše preko telovadbe. Zelo luštna zadevica. Morda obstaja kaj podobnega tudi v LJ.
Če imaš otroka v vrtcu pa še en info. Obstajajo vrtci, ki imajo oddelke v katerih potekajo glavne zaposlitve v tujem jeziku (npr. nemščina ali angleščina). Tudi to je fajn, ker poteka učenje v oddelku, otroka ne rabiš popoldan nikamor voziti, običajno dejavnosti v tujem jeziku vodijo vzgojiteljice (ki so seveda za to primerno izobražene) tako da jih "uči" oseba, ki otroke dejasnko pozna in oni njo. Seveda je pa od otroka do otroka odvisno kako se bo odzival na "učenje". Od nekaterih ne dobiš povratne informacije dalj časa šele čez čas pa se besedni zaklad ekspanzira in otrok naenkrat "govori". Spet drugi pa totalno sodelujejo in dobivaš odziv od samega začetka.
 To sta le dve alternativi učenja tujega jezika, ti dve sta mi blizu, tečajnih oblik pa ne poznam.

Vsekakor se mi zdi to primerna odločiten kadar otrok ni prisiljen v "učenje" in če poučevanje resnično poteka kvalitetno in preko igre. user posted image

clock-img

10.12.2005, 21:31

clock-img

sand

pencil-img

105

Hojla,tale kombinacija s telovadbo je super ideja,samo ne vem ali v Lj to tudi obstaja in se absolutno strinjam s tabouser posted image .Lp Sand

clock-img

11.12.2005, 01:37

clock-img

Anonimen

Jaz pa menim , da ni za otroka ravno najboljše, da obiskuje predhodno te tečeje, kasneje v šoli moti celoten pouk in ostalim sošolcem ne pusti do besede, otroku postane dolgčas in nezanimivo. Učenje le tega predmeta opusti, ker misli, da vse zna, kasneje pa se na sestankih starši čudijo, kako, da ima tako slabe ocene pri angleščini, saj se jo uči že od tretjega leta?!

Samo moje skromno mnenje

clock-img

11.12.2005, 01:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No, men je pa žal, da nism mela te možnosti, da bi se učila že prej, ker sem v šoli angleščino le s težavo nardila.

To je pa moje skromno mnenje.user posted image

clock-img

11.12.2005, 06:31

clock-img

sand

pencil-img

105

Hojla,nimam v mislih intenzivnega tečaja za angleščino,kjer bi otroka v enem letu naučili tekočo angleščino.Mislim, da je prav,da se otrok skozi igro seznani z različnimi stvarmi,saj bo tako imel dobro podlago za tisto,kar si bo sam izbral kasneje.Absolutno sem proti temu,da otroka siliš v nekaj,če pa vidiš da on bi, ga pa lahko samo z veseljem spodbujaš.Res je,da smo mi vsi gor zrasli brez predhodnih tečajev itd.,Ampak včasih ni bilo takih možnosti,danes pa so in zakaj jih ne bi izkoristil.če je otrok seveda zainteresiran za taka družabna srečanja.Tukaj ne vidim nič slabega, kaj pa otrok s to podlago dela kasneje med vrstniki oz. v šoli pa velik del prispeva vzgoja.Zato,ker npr.sama zelo dobro poznam neko področje še ne pomeni, da me ne zanima več.Enako npr. je z motoriko,ki se je na žalost ne da učit do 50l.Če otroku že v zgodnjem obdobju omogočiš,da razvija osnovno motoriko,si zanj naredil ogromno.Danes gre življenje glede na vse raziskave pač v to smer in s tem samo pripomoreš, da bo otrokom lažje dohajat vse to,ker gre življenj (včasih na žalost) prehitro naprej.
LP Sand

clock-img

11.12.2005, 14:18

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz pa prav toplo pozdravljam tovrstne moznosti...ko smo bili mi otroci, tega ni bilo...in ker gre svet s svetlobno hitrostjo naprej in vedno vec otrok ze pred casom sole ze marsikaj zna, ne vidim razloga, zakaj svojega otroka ne bi vkljucila recimo v tecaj anglescine...svojega otroka nikakor ne mislim siliti, mu bom pa dala na razpolago stevilne moznosti...bi bila pa vesela,ce bi ga tovrstni tecaji zanimali, saj je to dobra dota za naprej v zivljenju...

clock-img

04.01.2006, 20:47

clock-img

Anonimen

Jaz (pa sem iz foha, skromno dodajam) niti pod razno Ane ne bom forsirala s tujim jezikom pred šolo.

clock-img

05.01.2006, 07:07

clock-img

Errai

pencil-img

236

Tudi v Ljubljani obstaja nekaj podobnega - učenje angleškega jezika skozi gibanje.

http://www.storklja.si/t3/index.php?id=1022

Irena

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem