cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3. razred 9-letke

clock-img

01.08.2005, 21:21

clock-img

Anonimen

Kdor zna, pač zna... In to sem jaz... Uspelo mi je izgubiti (založiti?) seznam potrebščin za 3. razred 9-letke za mojega Jana... In to tako za knjige kakor tudi za vse ostalo... Mi lahko katera pomaga in napiše ta seznam? Hvala že vnaprej...

clock-img

01.08.2005, 21:30

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

a ni to od šole do šole različno?

Jaz ga menda mam:zmeden2:upam vsaj...pa zdajle ne moram v sobo,ker smo v fazi uspavanja.
če ne dobiš do jutri,se bom pa jaz potrudila..:sloncek::sloncek:

clock-img

01.08.2005, 21:32

clock-img

Anonimen

Hvala, hvala, TaRe...
Je pa res različno od šole do šole, ja... :zmeden2:

clock-img

01.08.2005, 21:39

clock-img

tt79

pencil-img

541

pr nas smo štiri učiteljice za tretji razred, pa imamo različne knjige, tako da se pozanimaj pri komu iz svojga razreda.8)

clock-img

01.08.2005, 23:16

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kerensa - naši imajo seznam tudi na internetu, poišči Janovo šolo in poglej, če imajo tud oni objavljen seznam :) aja, pa pri nas je vsako leto nalepljen na glavnem vhodu :) če pa vse to pri vas ni, pa pokliči v šolo in vprašaj :)

clock-img

02.08.2005, 21:29

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pokliči v šolo, tajnica ali ravnatelj sta zagotovo v službi vsaj po nekaj ur.

clock-img

09.08.2005, 19:35

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

imam sina ki bo tudi v jeseni šel v 3.r. 9-letke. lani sva se preselila in menjal je tudi šolo, morala sem kupiti čisto drugoliteraturo, ker ima vsaka šola svojo založbo. ne, ni več tako kot v naših časih;)...tako da res raje pokliči na sinovo šolo pa ti tam povejo od katere založbe naj kaj kupiš. da ne bi na koncu metala stran denarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem