cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

'podaljšan' cucelj za otroke s preklanim nebom

clock-img

07.05.2009, 10:03

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

ojla, punce!
ali je že kakšna slišala za takšen cucelj za stekleničko?
zanima me predvsem, kje bi se ga dalo dobiti...smo že spraševali v lekarnah, babycentru in sanolaborju...še nikjer niso slišali za to...
je pa za prijatelje iz Srbije, kjer jim je pediatrinja rekla, da naj bi bila pri nas neka taka specializirana trgovina....rabimo ga za 1 mesečnega otročičkauser posted image
naša pediatrinja je pa žal na dopustu, druga pa tudi nič ne ve o tem...
kje bi lahko še kaj povprašala o tem?
res najlepša hvala že vnaprejuser posted image

clock-img

07.05.2009, 11:25

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Vprašaj v simpssu ali pa pokliči  v kakšen zavod z invalidno mladino.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

07.05.2009, 11:33

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ja proizvajalci flašk majo take cucle, vrjetno jih naše štacune ne držijo. probej se pozanimat direkt ćče ti pošlejo al pa v kaki štacuni, če ti lahko naročijo
recimo nuk ima

http://www.nuk.de/produkte/mahlzeit/trinksauger/spezial/teats.html?lang=en

clock-img

07.05.2009, 14:31

clock-img

Knedel

pencil-img

18

Sanasan, takšne cuclje imajo v BABY centru in sicer od odbavitelja MEDELA. Sicer v BABY centru prodajajo stekleničko s 2 cucljema. Če pa želiš naročiti samo cuclje se obrni direktno na dobavitelja AMS Meding d.o.o., Šentjur. Pošljejo po pošti. Mi smo to stekleničko in cuclje uporabljali pri naši pikici, ki je imela rascepljeno mehko nebo in smo bili zelooooooooo zadovoljni.

clock-img

17.05.2009, 21:26

clock-img

Cinca79

pencil-img

33

Haberman feeder je nekaj nekaj najboljšega kar obstaja. Mi smo kupovali v Baby Centru, upam, da imajo še.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem