cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.06.2006, 15:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.06.2006, 17:00

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

jaz sem seporočila v parku zdravilišča laško ravno tako smo imeli tam ohcetuser posted image

Srečna družina

www.bambino.si

clock-img

26.06.2006, 19:08

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Midva sva imela ohcet v gostilni Štorovje malo ven iz Ivančne gorice. Bilo je super. Hrana dobra, pogostitev tudi, cena zelo sprejemljiva. Če se ne motim sva dala za hrano in pijačo (vse kar smo pojedli in popili na poroki) malo manj kot 300.000. In nisva šparala. Imela sva 45 gostov.

clock-img

26.06.2006, 19:28

clock-img

mala

pencil-img

913

Midva sva bila pri Japu, okolica Ivančne Gorice, imajo pokrit, klimatiziran kozolec, je pa zelo poceni, midva sva dala mislim da 2700sit na osebouser posted image

clock-img

30.06.2006, 01:23

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Gostilna pod Krvavcem; super postrežba... vsi smo bili zelo zadovoljni!!!

Veliko sreče pri izbiri user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

30.06.2006, 10:01

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Super lokacija je Oranžerija v Mengšu.
Ampak verjetno ne bo prišla v poštev za tvoj primer.

Imeti moraš minimum 80 gostov (sicer plačaš najem lokala), najcenejši meni je 7.500 sit na osebo.

Če bi se jaz še kdaj poročila (npr. čez 50 let, ko bi me možek še enkrat "zaprosil" user posted image ), se ne bi hotela nikjer drugje zabavati. Mi smo se imeli fantastično in niti za tolar mi ni žal, ki sva ga dala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem