cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.03.2006, 10:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.03.2006, 12:02

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Nam je pediatrinja svetovala, da naj mu dajamo Aptamil 3 do enega leta, saj po "novih" smernicah odsvetujejo dodajanje mleka in mlečnih izdelkov do enega leta. Ker jaz nisem vedela za te "nove smernice", sem mu mlečne izdelke začela dodajati že prej user posted image ,  pa ni bilo težav. Kmalu bomo dopolnili 11 mesecev in mu bom postopoma začela dodajati mleko in zmanjševati Aptamil, saj še vedno (kljub trdi hrani) popijemo od 500 do 1000 ml mleka na dan. Se mi zdi, da bo prevelik šok za organize, če mu čez noč ukinemo Aptamil z vitamini in minerali in ga zamenjamo z navadnim mlekom.






_____________________________

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

29.03.2006, 21:18

clock-img

hana5

pencil-img

9

ZIVJO
TUDI moja mala je pravkar napolnila eno leto. jaz ji za zajtark in pred spanjem se vedno dam po 300 ml aptamila 3. sem vprasala tudi v tujini ker tam trenutno zivim in so rekli ce sem v mogocnosti kupovati to mleko je definitivno boljse kot navadno,.  ni pa ok da mu dajes alpsko do 2 leta, pac pa moras kupovati tisto ki zdrzi v hladilniku samo par dni.
jaz ji bom dajala se kar nekaj casa pretezno aptamil saj se ne zeli jesti vsega ( npr. sadja) in tam notri ima vse vitamine
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem