cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

21.11.2005, 21:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.11.2005, 22:42

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

koliko je pa star? a so morda že zobki? drugače ti pa ne vem svetovat, pri nas je bilo občasno tudi tako. kakor pride, tako tudi mine. joški pa bolijo, ja.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.11.2005, 23:10

clock-img

kati*

pencil-img

649

mi smo tud imeli podobne procedure ... trajalo je pa le par dni - rabi le tolažbo, a mu ne smeš pustiti da je dlje kot 15 min na eni dojki - ker boš imela težave z bradavicami - kot si napisala, te že bolijo ... jaz sem Luko enostavno odstavila in pustila ali pa malo ujčkala - če pa pali duda, pa definitivno probaj z dudo

_____________________________

lp, K

clock-img

22.11.2005, 11:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.11.2005, 11:45

clock-img

Anonimen

ja ja v dudo te spreminja. še mal počak pa ti bo obroček zrastu na hrbtu user posted image

hehe predlagam da mu vseeno probaš dudo uturit..js sem jo mal namočila sem pa ke v kuminov sirup...je sladek pa fajn proti krčem, ker se po njem sproščajo vetrovi.

clock-img

22.11.2005, 12:21

clock-img

Kiki

pencil-img

79

Popolnoma isto se je meni dogajalo z Aleksom. Dojenje je bilo na sporedu vsakih petnajst minut oz. pol ure. Vkolikor je bil priklopljen je bilo vse v redu, je zaspal, ko se je pa zbudil in videl da ni več joške je pa začel tuliti in edino kar je pomagalo je bilo da sem ga spet priklopila. Fora pa je bila da je vsakič samo dvakrat ali trikrat povlekel in zaspal. Sem ga budila, ampak se ni pustil motiti. Star je bil pa isto kot tvoj Žan. Dude pa prav tako ni hotel, pljuval jo je ven in delal take grimanse kot da mu tlačimo ne vem kaj v usta. Bila sem že čisto gotova, ker nisem mogla nič narediti, pa še bradavice so me bolele kot ne vem kaj. In potem sem ta problem omenila v posvetovalnici zdravnici. Ona se je samo začela smejat in mi rekla: "Gospa za dudo vas je zamenjal. " Rekla je še da je že dovolj velik da zdrži brez hrane vsaj dve uri. Potem smo pa res začeli striktno s hranjenjem vsake dve uri, vkolikor je pa vmes kaj jokal sem ga pa vzela v naročje in mu dala dudo. Itak se je je branil ampak ko mu je potegnilo da joške ne bo dobil, je sprejel dudo. Tako da ni važno kakšne face dela zraven, duda in pa konec. Še predobro vem kako izgleda biti "živa duda". Pa veliko sreče!

clock-img

22.11.2005, 16:05

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Ja, pri nas tudi pride kak tak dan, še posebej je bilo to v prvih dveh mesecih pogosto, zdaj pa zelo redko, ker ga ful druge stvari zanimajo. Mogoče ga poskušaj s čim drugim zamotit - kake predmete mu kaži, nosi ga, kake lučke prižgi, ne vem, no, našega (3 mesece star) ful zamoti, če v okolici sliši kake glasove, pa če luč sveti, se tja obrača - če ga dojim, pa mu luč sveti za hrbtom, ga to pogosto  zamoti, da mu ni samo ziza važna.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

23.11.2005, 23:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem