cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.08.2005, 14:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.08.2005, 14:54

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

super, nalin.. sem vesela za vaju.. :bravo: za vse tri! mi se bomo pa jutri nagledali! komaj čakam.

jaz ne vem no, meni ful paše :sloncek:. in nimam nobenih težav. res pa je, da je treba vedno bolj improvizirat..:)- želja pa je. kadarkoli. :ups:

clock-img

24.08.2005, 16:07

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

:bravo::bravo: Nalin

Povej (če ni skrivnost), koliko je Žan težak.

Ja tudi meni ne paše :sloncek: Si pa ful želim, ko bušija ne bo več. Kar pogrešam :sloncek: Proti koncu, če ne bodo hoteli ven priti baje tudi to pomaga ;)

Danes sem bila v Mothercare-u v Ljubljani in imajo ful luštnih stvari znižanih. Kupila sem pižamice za spat, ki so znižane. Imajo pa tudi zelo luštne zimske kombinizončke s kapuco (vseh številk), ki so z 10.000 znižane na 3000. Se mi zdi, da je lanska kolekcija, ampak so res luštni (modre, roza, beige barve, tudi iz temnega jeansa) in imajo v kompletku še rokavičke in močnejše nogavice iz istega blaga kot kombinizonček. Mene je modri kombinizonček premamil..bi pa tudi tistega iz jeansa kupila, ampak mojemu :love: ni bil preveč všeč.

clock-img

24.08.2005, 18:09

clock-img

chips

pencil-img

758

Kje pa je točno ta trgovina??

clock-img

24.08.2005, 19:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.08.2005, 23:25

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Chips, trgovina je v Emporiumu v Ljubljani in res se splača pogledat. Pižamice (po 3 skupaj) so tudi znižane.

clock-img

25.08.2005, 07:23

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Jutro!

Kako ste kaj?

Včeraj sem uspela pošlihtati papirje na CSD!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo: Mi je kar odleglo! Tako da je gospa rekla, da dobim denar nakazan 15.9.! JUPI!

clock-img

25.08.2005, 07:30

clock-img

chips

pencil-img

758

Dobro jutro Udb!
Jaz pa nesem jutri papirje v službo da mi jih potrdijo in potem veselo na delo spet skakanje po CSD-ju.Imamo tako tečno žensko ki tam dela da je groza!!!
Drugače pa sem komaj čakala da bo jutro ker že celi teden nič ne spim ponoči,moj-a:duda: tako brca in se premetava ponoči,pa še križ me full boli!!Podnevi pa počiva je pa boj umirjen-a.Samo da mi nagaja joj že zdaj kaj bo še ko pride ven!!:)-:)-

Malo heca!

clock-img

25.08.2005, 07:35

clock-img

Udb

pencil-img

5380

chips, jaz sem imela pa kar srečo - na CSD ni bilo nobene gužve, pa še tetka tam je bila čisto človeška! Tako da sem vse zrihtala!

Ja, tudi moje spanje se slabša! Včeraj zvečer me je čisto vse bolelo. Nekaj me je špikalo, pa kakorkoli sem se obnila me je brcal, pa je bolelo kot :hudicek:!! ;) Zanimivo se mi zdi, da me bolijo rebrne mišice - npr. ko se dvignem iz postelje, če ležim postrani! A so tolk raztegnjene??

clock-img

25.08.2005, 07:38

clock-img

chips

pencil-img

758

Nevem ,mene boli vse ob straneh tako da še komaj ležim na bokih.En čas me brca zgoraj ,en čas spodaj.Me full zanim če se je že obrnil-a??

clock-img

25.08.2005, 07:43

clock-img

pi

pencil-img

918

Dobro jutro,

moje spanje pa je že 3 noči po dolgem času dosti boljše. Tudi na wc hodim dosti manj.
Jaz pa imam občutek da se je :duda: obrnil gor, prej sta bili :duda::duda: obrnjeni dol.
Komaj čakam torek, da bom imela pregled. Še dobro da vikend hitro mine.
Vas je že kaj strah ?

clock-img

25.08.2005, 07:48

clock-img

chips

pencil-img

758

Ja mene je full strah sploh sedaj ko sem bila v bolnišnici oz. porodnišnici nan opazovanju in sem videla kaj vse tam počnejo je še pa res labše.To je najboljše da prideš tja zadnje minute.

clock-img

25.08.2005, 08:03

clock-img

bebika

pencil-img

209

Živjo punce! Jest sem še vedno ful prehlajena, mi z nosa teče kot 300 :hudicek: . Pa še mali je bolj miren, ker se vsake tri minute moram nos spucat, ga vrjetno moti. Upam, da bo kmal boljš.
Tud midva z :love: sva včeraj bila na CSD in tam je bla ena ful prijazna teta, ki nama je vse razložila in tako tudi midva dobiva denarčka 15.9. Ni pa nič komplicirala, ker sem prišla nekaj dni prej kot dva meseca pre PDP.

lp

clock-img

25.08.2005, 11:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem