cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

01.02.2011, 17:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.02.2011, 18:33

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

V apartmajih poleg hotela Vivat sem bila v 1. nosečnosti - 4 leta in pol nazaj. Luštno, novo. Bazen fajn (notranji - za zunanjega nimam pojma).
V apartmajih kampa Natura sem bila v 2. nosečnosti - maja 2010 (vmes nisem bila nikjer user posted image ). Aqualuna še ni bil odprt, zgleda sicer super od daleč, ampak ko ni bilo vode, je zgledalo vse nekako... hm... dotrajano user posted image Možno je, da so pred dejansko sezono še kaj uredili. Bazenski kompleks Termalija mi je pa bil zelo všeč. Tudi našemu takrat 3 letniku user posted image . Sam kamp Natura je pa tako - na eni strani sicer cesta, na drugi železnica, levo in desno nič. Ampak kaj pa vem... Meni je blo sveeno luštno.

Ptuj - ne poznam (no, samo en starejši notranji bazen, ki mi ni všeč).

Jaz bi šla v Olimje. Greste lahko še jelenčke pogledat pa ena super njamsi gostilna je zraven. No, se mi zdi, da ti nisem nič pomagala... Ali pač user posted image

Pozabila si napisati KDAJ mislite it - v poletnem času ali zimskem (pomembno zaradi bazenov).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.2.2011 18:34:46 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

01.02.2011, 22:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.02.2011, 10:49

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Šli bi konec marca - začetek aprila

Aqualuna potem itak odpade - ker je to letno kopališče. Ampak kot rečeno - Termalija je pa krasen kompleks.

Stanovanja ne poznam nobenega, ampak samo v razmislek - pograd ni primeren za nobenega od omenjenih otrok. Torej mora biti v sobi prostor še za prenosno posteljico, ali pa bojo otroci spali pri mamici in očku.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 2.2.2011 10:54:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

07.02.2011, 13:26

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Jaz poznam samo Olimje in priporočam. Kamp je pa miren. Res je zraven cesta in železnica, ampak mene to ni nikoli motilo. Mi smo ponavadi v apartmaju čez cesto.
Hiška je prav tako luštna. Okoli hiške je dovolj prostora za tekanje, do bazenov imaš pa par minu peš po cesti rezervirani za pešce.
Bazeni so pa tudi ok. Sicer ni nič kaj posebnega za otroke v smislu animacije (kot. npr.Aqualuna), ampak za kopat več kot odličnouser posted image
Pa seveda je zanimiva tudi okolica: Jelenov greben, spodaj samostan in čokoladnica, mini ZOO.Aja! Pa po ta novem vozi tudi vlakec na Jelenov greben

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem