cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

25.07.2005, 15:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.07.2005, 15:25

clock-img

Anonimen

Piiiihhhh :zmeden2:

Mislim.. pa kaj ti je? :zmeden:

clock-img

25.07.2005, 15:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.07.2005, 15:30

clock-img

Anonimen

Mirne zivcke, punca. Brezveze zaradi takih stvari se jezit, skoda casa.

:miska:

clock-img

25.07.2005, 16:26

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

ha, ha... kot da bi poslušala sebe, kadar imam opravka s svojo taščo :bravo:

clock-img

25.07.2005, 16:34

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Boga, to mora bit grozno, meni se zmeša, da to vidim v svoji kuhinji.
Moja je bla ravno včeraj na kosilu - ničesar se ni niti dotaknila (mislim v stanovanju) - ob takih postih se začnem vedno zavedat kak jo mam rada :)-:)-

clock-img

25.07.2005, 16:48

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Jaz te pa čisto razumem,mene tudi moja tašča takole živcira,samo mi imamo skupno kuhinjo. Zadnjič sem našla na solati UŠI! SEm skoraj iz kože skočila. Potem srm našla vse od polžev obgriženo solato, in sem rekla da midva pa tega ne bova jedla,da če želi lahko pa dam te ostanke njej v solato,...pa je rekla vse smo plačali,...
Nimam komentarja,.. pa vse kuha po enenm in istem principu,popolnoma brez okusa,tako da sem za naju z lubijem začela sama kuhat in jeva veliko bolje kot prej

clock-img

25.07.2005, 18:25

clock-img

india

pencil-img

5342

He, pusti jo pri miru,ko odide lepo pospravi za njo in za naslednjič naj ti bo šola: raje skuhaj sama, kot da ti tašča umaže stanovanje in še razcefra živce ;);)

clock-img

25.07.2005, 19:07

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Globoko vdihni preštej do deset pa bo.

clock-img

25.07.2005, 19:20

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Zaradi takih izpadov, se raje zanašam samo nase, problem rata, kot je ena omenila, ko so deliš kuhinjo :zmeden:.
:sloncek:

clock-img

25.07.2005, 19:52

clock-img

ninca

pencil-img

995

:grrr:

clock-img

25.07.2005, 20:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.07.2005, 20:52

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz pa res ne razumem, zakaj ti mora tašča hodit kuhat.

clock-img

25.07.2005, 21:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.07.2005, 21:21

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

V moji kuhinji vedno kuham sama, razen seveda, ko mi pomagajo otroci in mož. Tašča lahko pride gor, za šporhet pa bolje, da se ne spravi, je taka, kot jo opisuješ ti.

clock-img

25.07.2005, 22:14

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Groza, če je taka! Saj ne vem, kaj bi na tvojem mestu..najbrž ženska hoče samo dobro.. Jaz bi ji mogoče takrat, ko bi ona hotela priti kuhat, rekla, da imam pa danes že to in to v načrtu za skuhat, da imam že pripravljene sestavine in blabla..in vsakič tako..ji bo kapnilo, kaj misliš?;)

clock-img

25.07.2005, 22:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.07.2005, 22:28

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Naj ti pa prineseta skuhano, ne?:zmeden:
Drugače te pa čisto razumem, po moji kuhinji tudi bohnedaj da tašča kaj šari....:grrr:
LP,
Sibil

clock-img

25.07.2005, 22:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.07.2005, 08:09

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Predlagam ti, da tašči poveš tako, kot si napisala. Da se ti gravža, da šari po tvoji kuhinji. In potem še vse ostalo. Oprosti, se mi zdi, da si rahlo scrkljana.

clock-img

26.07.2005, 08:38

clock-img

india

pencil-img

5342

Zakaj ji pa tvoj :love: ne pove, da tega nepreneseta??:zmeden2:

clock-img

26.07.2005, 08:55

clock-img

Anonimen

V glavnem se da zadevo rešit na način:
moj je prijel mojo mamo in jo dobesedno postavil iz kuhinje ven z besedami: 'to je moja kuhinja in tle kuhamo mi.' Pa je moja mama hotela sam lijak pobrisat ker je bil poštrofan od vode. Isto je naredil svoji, samo malo težje, ker je precej bolj obilna kot moja mama. Je pa boga hotla sam skuhat kafe.

Nikoli nobeni niti na misel ni več padlo, da bi šla v kuhinjo kaj kuhat. V hladilnik že še, kaj več pa ne.

clock-img

26.07.2005, 09:10

clock-img

natasa78

pencil-img

96

O madonce, vse kaže da ima tudi ona tremo če vam bo kosilo všeč...pa je malo srknila-za korajžo:)? Joj, sej te kar razumem mene tud take stvari ful motijo, še posebej sem pa občutljiva na meso in kuhinjsko higieno, pa drugače sploh nimam pospravljeno..
LP Nataša.

clock-img

26.07.2005, 09:11

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Tasci moras povedat kaj te moti, prav tako svojim starsem.

Meni je prisla tasca oplet vrt, ker je bila mnenja, da se bodo sosedje zgrazali kak vrt imamo. Pa sem ji rekel, da me prav malo briga kaj si sosedje mislijo, ce imamo neoplet vrt, njihov problem.

Sem ji sel vseeno solidarnostno pomagat, ko je prisla na tlako. Ko je bilo opleto tako, da se je meni zdelo zadovoljivo, sem nehal delat. Ona je potem populila vsako travico. :) Jaz sem ji pa rekel, da ce ima veselje naj to dela, jaz ne bom vec. Zdaj pa cakam, ce mi bo kdaj omenila, da je morala ona vrt oplet, ker ji bom povedal svoje. :P

clock-img

26.07.2005, 09:17

clock-img

Misek

pencil-img

2830

"Meni je prisla tasca oplet vrt, ker je bila mnenja, da se bodo sosedje zgrazali kak vrt imamo. Pa sem ji rekel, da me prav malo briga kaj si sosedje mislijo, ce imamo neoplet vrt, njihov problem."

Meni so tak tezili, da nisem motovilca oplela, pa je pritisnila zmrzal, vsi brez motovilca, moj neopleti pa je tak fino zrasel, ko ga je trava zascitila :)- .
Od takrat noben nic ne rece :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem