cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.06.2007, 16:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.06.2007, 16:31

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pomojem je kar nekaj na tem -> jaz sem tja do 6m kolesarila, potem pa veliko plavala in hodila na dolge sprehode s psom. Sem zelo hitro prišla na predporodno težo, dosti km narediš tudi z vozičkom, psa imam...večinoma časa sama, ker ima atek delo...
Pomojem je kondicija kar pomembna. Tudi zaradi prožnosti mišic, pa potem po porodu je fajn upoštevat nasvete fizioterpavta in delat tiste vaje, da se ojačajo trebušne mišice in mišice medeničnega dna.

clock-img

26.06.2007, 16:44

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Še nisem rodila, ampak mislim, da je kondicija pomembna.

Do 25. tedna, ko je bilo z mano še vse ok, sem peš hodila v službo, z otroki na sprehode (delam v vrtcu), čez vikend pa še kakšne dolge ture po nekaj kilometrov.

Sedaj, ko pa se moram bolj pazit, pa greva z možem le na kakšen sprehod proti večeru, ko ni več takšna vročina. Upam, da bo dovolj.

clock-img

26.06.2007, 16:59

clock-img

karamela

pencil-img

645

Vsekakor priporočam zjutraj in proti večeru daljše sprehode, že to bo dovolj, še posebno če si noseča pa tudi telovadbo za nosečnice priporočam v kolikor je z user posted image  vse vredu. Pri nas je bila v ZD organizirana 2x tedensko brez plačila, bilo je super, malo smo poklepetale, se naučile pravilno predihat popadke in malo potelovadile.


clock-img

26.06.2007, 18:06

clock-img

ašun

pencil-img

528

Jaz grem enkrat na dan na krajši sprehod, vsaj 3 tedensko pa na daljši sprehod.
Plavanje je zelo priporočljivo in plavam ko je to mogoče (samo v morju).
Ta teden pa grem v lekarno, kjer si bom kupila mandeljevo olje za masiranje presredka.

clock-img

26.06.2007, 20:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kondicija je po moje pomembna za porod, pa tudi za okrevanje po njem. V prvi nosečnosti sem se šla bolj ali manj izležavanje in sem po porodu hudičevo dolgo prihajala k sebi. V drugi nosečnosti sem do konca osmega meseca 4x na teden po eno uro gonila eliptik (bi ga do konca nosečnosti, pa so mi tako otekle noge, da nisem mogla obuti športnih copatuser posted image ), šest tednov po porodu sem začela teči (že prvi tek sem brez problemov pretekla 4km). Ni primerjave v počutju, res.

clock-img

27.06.2007, 18:54

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jah, po moje je kar pomembna...Jaz sem v prvi nosečnosti vsak dan hodila na full dolge sprehode - v hrib in sem rodila na 1,2,3, po porodu pa sem takoj prišla k sebi ( se mi zdi, da sem že pred 1 pregledom, ki je 6 tednov po porodu naredila po 10 km na sobnem kolesu). Sedaj nimam možnosti za te sprehode (mi kar manjkajo) pa pač vsak dan 1 uro preganjam orbitrekuser posted image , kadar sem pa na morju pa po kake pol ure intenzivno plavam.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

30.06.2007, 22:54

clock-img

eya

pencil-img

4615

je kar fajn, če si pripravljena kondicijsko na porod. Jaz sem hodila 2x tedensko aerobiko za nosečnice, pa na sprehode sem dosti hodila. Porod sem pa kar dobro prenesla, se mi zdi.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem