cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

11.08.2004, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.08.2004, 11:33

clock-img

malika

pencil-img

3199

priporočljivo je počakati najmanj 3 mesece, idealno pa 6 -12.
če bosta šla na delo:)- , pred tremi meseci, pa začni kar takoj jemat folno kislino. Tako je meni svetoval gin.

clock-img

11.08.2004, 12:12

clock-img

Naty

pencil-img

7

Nama je ratal sedmi mesec po prenehanju. Res je priporočljivo počakati vsaj 3 mesece (ob uporabi primerne zaščite). Pa tudi potem ni nujno da kar takoj rata.

Pa uživajta ob ustvarjanju nove pikice.

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

11.08.2004, 12:28

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem zanosila zaradi pozabljene tabletke..tudi mene je zrlo kaj bo z otrockom...pa je zdrav ko ribica :)

papa,teja

clock-img

11.08.2004, 12:45

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Samo še to bi dodala, da lahko traja tudi dva meseca, da dobiš prvo redno menstruacijo. Tako je bilo pri meni. Sicer sem jaz nehala jemati KT leto in pol preden sem zanosila, ker sem se slabo počutila. Ko pa sva se odločila za bebico, je pa ratalo v prvo. 9nebesa

lp, Suzi 11t

clock-img

11.08.2004, 13:48

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Nama je ratalo po 6 mesecih. Nisva delala pa nič pavze ko sem nehala jemati KT - sedaj sem za to hvaležna. Ne morem si predstavljat, da bi še zaradi tega kasneje zanosila...
KT so pa itak eno sr....!
Malo si preberi nesrečnice, ki zaradi njih nimajo M niti O...
Lp, Anja

Ps - kar takoj na delo !!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

11.08.2004, 14:22

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Anja5, se čist strinjam s tabo. KT so eno čisto s.....! Našim telesom samo škodijo! Jaz resno razmišljam, da jih tudi po bebici ne bi več jemala.

Namreč bilo je tako, da sem bila zarad njih ful v depresiji, pol, ko sem jih nehala jest, se je pa počutje 100% izboljšalo, sem pa po obrazu in ramah dobila take morolje, da jih še svet ni videl....zgleda, da se je v letih, ko sem jih jemala, vse sr.... kopičilo v telesu in potem bušilo na plan! :((:((
Katastrofa! No stanje z mozolji se je sedaj že močno uredilo, čeprav čisto ok pa še ni.

še enkrat - čimprej nehaj jemat in čimprej na delo ;)

lp, Suzi 11t

clock-img

11.08.2004, 16:35

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Jaz sem zanosila med jemanjem KT, pa so mi G zagotovili, da ne bo nobenih posledic zaradi tablet.

Baje so zelo lahke in ne več tako škodljive kot včasih!

LP :)

clock-img

11.08.2004, 19:50

clock-img

urši77

pencil-img

621

Ne kompliciraj- zanosiš lahko že prvi mesec po prenehanju KT .Današnje tbl. niso več tako močne kot včasih in se ti ni treba nič bati!!!

Veselo na delo in veliko uspeha pri tem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem