cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

21.07.2006, 10:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.07.2006, 10:40

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, mislim, da ima kar veliko mamic ta "problem". Tudi midva sva ga imela, se mi zdi, da je že od vsega začetka lepše in raje pil na desni strani. Tako da potem, ko je bilo najino dojenje samo še crkljanje, od kakšnih 8 mesecev dalje (se pravi več kot eno leto!) sva se dojila samo na desni dojki. Brž je bila kar vidna razlika, ampak potem pa ne več. Sta se sčasoma kar lepo izenačili, na videz, seveda.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

21.07.2006, 12:15

clock-img

Jenny*

pencil-img

79

Tudi pri meni leva proizvaja več mleka, zato ga vedno najprej pristavim na desno in se trudim, da bi se na desni dojil vsaj toliko časa kot na levi. Ene pravijo, da ponoči dojenčki niso tako natančni od kod sesajo. Mogoče bi ji na desni še malo bolj pomagala, tako da se bolj nad njo skloniš in ji malo stiskaš dojko, da bo boljš teklo. To jaz delam vedno proti koncu dojenja in kar pri obeh ponavad, ker imam mal premal mleka, al pa mali slabo vleče, kaj pa vem..

clock-img

21.07.2006, 12:22

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Moj se je vedno več dojil na desni, se mi zdi, da zato, ker sem ga v desni roki bolj znala držat. Zdaj je pač desna dojka večja od leve. Ko prenehaš dojit, se baje nekako izenačita, vsaj tako sem brala, ko so druge mamice o tem pisale.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

21.07.2006, 12:43

clock-img

Nej

pencil-img

268

Anej se je tudi skoz rajši dojil na desni dojki in posledično je ta večjauser posted image . Sedaj, ko se pa dosti več crklja na dojki pa je bolj zanimiva leva. Se začne kar zvijat in obračat vstran na desni dojki, ko pa ga prestavim na levo pa lepo mirno zaspiuser posted image .

clock-img

21.07.2006, 13:15

clock-img

Jenny*

pencil-img

79

Pri meni izgledata dojki zaenkrat še isti. Malecki je star dobra 2 meseca. Sem ga šla pa za foro vagat pred in po dojenju na vsaki posebej in je na desni dobil samo 10 ml user posted image , na levi pa 80 ml. Ampak bom še kar vztrajala tudi z desno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem