cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

živa meja ali ciprese

clock-img

16.02.2006, 16:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kdaj se lahko to sadi? in kje se v lj kupijo sadike? nimam nobene ograje in bi rada preprečila psom, da se *** ravno na moji zelenici.

clock-img

16.02.2006, 19:53

clock-img

Anonimen

Če so sadike v loncih, lahko preko celega leta, če so s koreninsko grudo pa spomladi ali jeseni.
Če imaš probleme s psi, ki ti zahajajo na zelenico, potem ti raje svetujem češmin, jih bo s trni odganjal. Je veliko lažji za vzdrževanje in nego kot katerekoli ciprese!

clock-img

16.02.2006, 21:21

clock-img

Anonimen

Jaz bi raje imela živo mejo. Ker, ko ciprese zrasejo so mi zelo grde. S tem, da pa je z živo mej dosti več dela.Jo moraš takrat, ko najbolj raste in če želiš, da bo lepo gosta, striči vsak teden. Potem pa moraš postrižene vršičke tudi nekam odlagati.  

Kdaj se pa sadi pa nimam pojma.  Vprašaj v Kaliji

clock-img

16.02.2006, 21:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lahko celo leto, da le zemlja ni zmrznjena - če kupiš v lončkih. Pa umetno potem ne pozabi sipat - bojo prej zrastle (tako ciprese kot živa meja).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem