cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Živa zažgana

clock-img

21.09.2006, 09:30

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Sem jo včeraj začela brati, pa je kar nisem mogla odložiti. Kar ne morem verjeti, da se kaj takega dogaja user posted image . Kaj delajo s temi arabskimi ženskami, se mi enostavno ne zdi res.Sem prišla do 60 strani, pa sem čisto na tleh. In kar groza me je, kaj vse bom še prebrala v nadaljevanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

21.09.2006, 11:32

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Sem že prebrala knjigo in sem bila ravno tako osupla kot ti.. Ne moreš verjeti, da se take grozote še dogajajo na svetu! Večino teh stvari pa itak propagira vera -  in to naj bi bilo nekaj kar naj bi nosilo mir in ljubezen na Zemljo?? V to čedalje manj verjamem.. user posted image

Ena in ena je šest... :)

clock-img

21.09.2006, 14:33

clock-img

NTS

pencil-img

155

Če boš imela čas preberi PUŠČAVSKO ROŽO!
Je po resničnih dogodkih in sicer jo je pisala znana manekenka.
Javi kako se ti zdi

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

clock-img

21.09.2006, 14:36

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Puščavsko rožo imam na seznamu, ki ga nosim sabo v knjižnico, tak da bom ziher prebrala. In potem javim. Bo pa malo zdaj problem s temi knjigami, ker sem se odločila, da bom po letu in pol začela vseeno pisat diplomsko...joj, kak se mi ne da. user posted image user posted image

clock-img

22.09.2006, 21:21

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz ravnokar berem živa zažgana pa mi gre kar že na bruhanje ta muslimanska vera ker zdaj sem pa že toliko knjig prebrala in so ravno pri tej veri VEDNO ŽRTVE ŽENSKE-to je KATASTROFA user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2006, 21:59

clock-img

iva01

pencil-img

961

jst sem jo tud prebrala kr ne morem verjet da se takšne stvari dogajajo v teh časih, bi si mislila ah to se je včasih dogajalo, preberi še SUŽNJO- napisala jo je Mende Naber-nekej podonega kot Živa zažgana,drugač pa imam obe knjigi doma tak da če kera rabi naj se javi

clock-img

29.09.2006, 11:23

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Zdaj berem Ne dam svojega otroka. Za zjokat. Enostavno ne moreš verjeti. Srce se mi para zraven. Kaj vse ta mamica trpiuser posted image user posted image user posted image  Da o otroku spoh ne govorim user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2006, 09:34

clock-img

Geja

pencil-img

374

Tudi jaz sem prebrala puščavko rožo - groza ne moreš verjet kaj vse se dogaja...
ravno sem kočala tudi Majada - tudi resnična življenska zgodba iz Iraka...
Živa zažgana - te pa še nisem dobila je skoz izposojena...
Ne dam svojega otroka - tudi žalostno...user posted image

Geja

clock-img

13.10.2006, 09:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.10.2006, 13:10

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

U jst sem jo tudi prebrala pred kratkim. Hudo. Za nas zahodnjake je tako življenje prava fikcija. Je pa res, da je ne moreš nehat brat.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

20.10.2006, 15:29

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem brala Puščavsko rožo. Bogi otroci ki to doživljajo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem