cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Žalostna sem

clock-img

29.07.2006, 22:19

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

Takole je. Tri dni nazaj nam je en "dobrotnik"  pustil na dvorišču dva čisto majhna mucka. Stara sta dober mesec in bi absolutno še morala biti pri mamici. Od srede jih na tri ure hranimo po steklenički, skrbimo zanju kot najbolj lahko. Včeraj zvečer pa je ena mucka postajal vedno bolj čudna, zjutraj je samo še ležala in tudi učk ni odprla. Nekaj malega je po steklenički sicer še pojedla. Oba smo peljali k veterinarju, enemu so dali infuzijo (bolj preventivno), malo bogico pa smo pustili tam. Dali so ji antibiotik in infuzijo, kaj veliko upanja pa nam niso dali.
Čez tri ure sem klicala in je bilo vse ok. Pred eno uro pa pokličem še enkrat in mi veterinar pove, da je zaspančkala. Tako mi je hudo zanjo. Vem, da smo naredili vse, kar smo lahko, pa vseeno. Zdaj nam je ostal še drugi mali borec. Upam, da ga bomo uspeli ohraniti pri življenju. Saj zaenkrat je vse v redu z njim, ampak tudi ona je bila še včeraj popoldne tako živahna, zdaj pa gori ena majhna svečka za njeno malo mačjo dušico.user posted image user posted image

clock-img

29.07.2006, 23:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.07.2006, 23:05

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2006, 00:21

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Držim pesti za ta drugo mucko, za ta prvo pa user posted image

clock-img

30.07.2006, 00:34

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.07.2006, 05:11

clock-img

Anonimen

user posted image  Žalostno, ampak vseeno zelo zelo lepo od vas, kako ste ji pomagali, oz. še pomagate! user posted image

clock-img

30.07.2006, 10:54

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

user posted image user posted image user posted image  upam, da drugemu mucu uspe.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

30.07.2006, 10:59

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

user posted image   user posted image   user posted image

Moji starši so tudi na isti način vzgojili mucka, ker je mamo muco povozil avto, mali muc pa je en teden pri sosedovih jokal. Pa ga je ati šel iskat in ga našel. Še ni bil star mesec dni....tudi smo mislili, da ne bo iz njega nič. Zdaj pa je največji mačji divjak. Je bolj tak majcen in droben....ampak glavno da je živ.

clock-img

30.07.2006, 11:25

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Za najdenčke je veterinarska pomoč brezplačna (Capuder). Vsaj pri nas je tako, ker od mojga mami že 14 dni vozi majhnega mucka po inekcije. Je tudi najdla čisto dehidriranega, tudi hodil ni več. Sedaj je že boljši, ker se že podi za žogico in pridno je.

Tako, da lahko tudi s tem muckom obiščeš veterinarja, da da mogoče infuzijo, pa kako vitaminsko inekcijo.

Za drugega muca pauser posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.07.2006, 17:37

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

Saj pri veterinarju smo bili z obema. Drugi muc je tudi dobil infuzijo in antibiotik, bolj za preventivo. Zaenkrat se krasno drži. No, na PET VET kliniki pomoč za najdenčke zgleda ni brezplačna, čeprav sem tudi jaz slišala to.
Terapija za mucka je bila skoraj 9.000. Ma nima veze, da bo vse v redu z njim. Klinc gleda denar , meni je važno, da bomo srčka spravili na noge.
Je pa res, da so te vet. storitve res pasje drage in marsikdo res ne more plačati toliko in živalce pač ne vozi okrog.
Potem je pa vse od sreče odvisno. Ja, tale naš bimbo je imel srečo. Koliko pa je zavrženih revčkov, ki končajo v grmovju in smeteh. Meni se tak folk gravža, da ne morem povedat. Grem nazaj stiskat malo kepico.
Hvala za podporo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem