cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šumniki

clock-img

06.07.2006, 14:42

clock-img

Anonimen

Kakšno je vaše mnenje glede šumnikov v imenih. Midva z možem nimava nobenega šumnika ne v imenu ne v priimku, tudi prva dva otroka ga nimata. Ali mislite, da bo otroka motilo če mu dava ime, ki bo imelo šumnik? Ali ni zoprno

clock-img

06.07.2006, 15:57

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Zaradi česa pa naj bi otroka motil šumnik v imenu? Meni ni nič jasno...user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

06.07.2006, 16:44

clock-img

total

pencil-img

4453

Pa kaj se ne boste vse spomnileuser posted image user posted image user posted image ,to much.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

06.07.2006, 19:28

clock-img

tulip

pencil-img

917

Svašta... user posted image  Kaj se bo počutil, da ne spada k vaši družini?
Ne ga srat, no!

clock-img

06.07.2006, 20:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Itak je samo črka, kot vse ostale....lahko pa ste spešl familija vsi brez šumnikov v imenih in priimku, pa če imate hčerke si morajo poiskat še takšne može, ki nimajo šumnikov v imenih in priimkih user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

06.07.2006, 20:21

clock-img

Anonimen

Če ne mislite iti v kratkem v tujino živet ...

clock-img

06.07.2006, 22:39

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

En nasvet: rajši izberita ime, ki bo obema všeč, ne pa da se s takšnimi neumnostmi ukvarjata...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

07.07.2006, 00:02

clock-img

Anonimen

Jst se pišem na Š pa mi to nikol ni delal problemovuser posted image  Če naročaš kaj iz tujine se to pač spremeni v S .. so what?

Ja, po mojem bo zafrurstriran in užaljen do konc življenja, če bo pa on edini imel čšž v imenu ... user posted image

clock-img

07.07.2006, 07:59

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Meni šumniki v imenu lepo zvenijo. Predvsem Š (Saša, Staš, Špela, Žana so mi ful lepa imena).
Se mi zdi, da šumniki dajejo neko mehkobo tem imenom. Kot da bi jih zapel.
Anonimna, če sta s partnerjem izbrala ime s šumnikom, če je obema všeč in če je všeč tudi obema otrokoma GO FOR IT! user posted image

Dajem pa še sebe malce na pladenj, ko se včasih delate tako nerazumevajoče. user posted image  
Ne ukvarja se samo anonimna z neumnostmi. user posted image

Vam povem, kaj moti mene in verjetno vam bo še manj jasno...

Sama nikoli ne bi dala svojemu otroku tako ime, ki ima notri črko R.
Ker mi grobo zveni. Kot da bi prižgal motorko in izgovoril:  Rrrroman, Rrrrenata... user posted image

Eni se pač ukvarjate z numerologijo imen, eni pa pač s tem, kako zveni.
Čisto enostavno.

clock-img

07.07.2006, 13:25

clock-img

Anonimen

Joj Anonimna, ti pa re skompliciraš v zadnjih 4 postih user posted image user posted image user posted image  Po moje bo tvoj otrok najbolj nesrečen otrok, če bo imel ŠUMNIK v imenuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2006, 19:24

clock-img

puncica

pencil-img

9847

user posted image user posted image user posted image A ti to resno sprašuješ al kaj?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

02.08.2006, 22:04

clock-img

lu155

pencil-img

285

user posted image user posted image user posted image ne se ubadat s takimi rečmi!!!

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

03.08.2006, 11:59

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Sama sem imela enake pomisleke - ampak sedaj, ko delam v mednarodni firmi, kjer dnevno sodelujem z ljudmi iz vsaj dvajsetih držav, vidim da so imena oz. kako se jih napiše popolnoma nepomembna - globalizacija (v smislu, da zmeraj več modernih imen izvira iz tujine) v bistvu uničuje čar raznolikosti - in verjemite, da imajo tujci veliko večji problem z izgovorjavo Mojce ali Alje, kot pa s kako Sašo ali Živo...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

clock-img

05.08.2006, 21:56

clock-img

Anonimen

mi2 v imenih nisva imela/nimava šumnikov, bo pa punčka imela njegov priimek, v katerem sta kar dva šumnika, v imenu ga ne bo imela user posted image .

clock-img

05.08.2006, 22:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali mislite, da bo otroka motilo če mu dava ime, ki bo imelo šumnik? Ali ni zoprno

V priimku imam štiri šumnike. Za znoret, prav res. Šele sedaj vem, zakaj znam biti zoprna user posted image  user posted image

clock-img

06.08.2006, 21:00

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

...meni tedi niso všeč šumniki...jaz bi se izognila če bi se dalo...a če se ne da, je čist vseeno, če je vama ime všeč..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem