cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

število obrokov pri nedojenem dojenčku

clock-img

05.12.2008, 20:10

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Živjo, naš malček je star 3 in pol mesece in ga ne dojim. Dnevno ima 5 obrokov po 180ml. Koliko obrokov imate vi in koliko naenkrat pojejo vaši tri mesece stari malčki? Aha, imamo pa 7,8 kg.  Prosim za vaša mnenja. Pozdravček.

clock-img

05.12.2008, 21:12

clock-img

bati

pencil-img

177



moje mnenje je da je to čist odvisno od vsakega otroka posebej...vsak otrok je drugačen...če mu pa dodajaš mleko imaš pa sicer tud navodila kok je priporočeno dnevno da poje in po kok ml....

sej se kasneje ti kilogrami ustavijo boš videla...ne gre tko skos gor kokr na začetku...

clock-img

05.12.2008, 21:45

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Tudi mene je skoz skrbelo, ali mali dovolj/preveč/premalo poje. Ampak brezveze - otrok ti itak sam pove, kdaj je lačen in tudi poje toliko, kolikor mu paše. Če se dere, itak da mu boš dala še za jest in mu ne boš odvzela flaške zato, ker se tu zdi, da je dovolj pojedel... Pa smo prešli na AM 2 in sem spet neki komplicirala.... Na koncu prideš do tega, da je brezveze tuhtat in računat tiste popite ml, ravnaj se po user posted image  in uživaj!!

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 5.12.2008 21:46:30 >


_____________________________

Žiga je car!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem