cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

štampiljke za nohte

clock-img

19.09.2012, 23:53

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Zanima me če katera izmed vas ve kje bi se dalo kupiti štampiljke za nohte kot so "salon express" ali kaj podobnega direkt v kakšni drogeriji ali trgovini, v Ljubljani ali na primorskem, saj bi jih naročila preko spleta ampak me zanima če bi jih kje dobila mogoče prej ker mi ni ravno za čakat 10 dni.

clock-img

20.09.2012, 08:40

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Glej na zs, da ne bo kdo rekel, da delam reklamo user posted image
Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj. Imajo svojo stran tudi na fb, kjer jlahko vidiš, da imajo res ogromno zadovoljnih uporabnic. user posted image

clock-img

22.09.2012, 20:13

clock-img

jullie

pencil-img

665

..ponavadi je to tudi DM imel..

clock-img

23.09.2012, 16:43

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Če imate v vašem kraju Tedi trgovino....majo štampiljke in tiste pripomočke ful poceni. user posted image

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

clock-img

23.09.2012, 18:41

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

od essence je komplet šablone, štempiljke in tiste 'britvice' za odstranjevanje odvečnega laka cca 2 eur. Res pa da se morš precej namatrat, da zadeva dobro izpade (mogoče sm pa sam jest štorasta user posted image ) šablone lahko dokupuješ.

Potem greš pa na višje cenovne range... vem da npr Konad ful hvalijo. cena za set je afaik 15 eur. kej več se pa niti nisem poglabljala, niti v cene niti v uporabnost.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem