cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šolski copati

clock-img

19.07.2007, 07:58

clock-img

Anonimen

Tiste ki že imate otroke v šoli....kakšne copate ste jim kupile? Mi imamo namreč problem, da se nam noga zelo poti, pa sploh ne vem kako se naj spravim k nakupu. Malo sem že gledala, pa so bili sami taki plastik-fantastik...če ji dam to gor, bo imela v pol ure nogo mokro.user posted image
Prosim za pomoč oziroma nasvet. A taki usnjeni, kot smo jih imeli mi več ne obstajajo? Ali pa sem jaz slepa.

clock-img

19.07.2007, 08:05

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Še še obstajajo sam mal težje jih je dobit.Jaz jih navadno dobim v Borovo.

clock-img

19.07.2007, 08:14

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Mi smo ravno včeraj naši 4 letnici, ki se tudi zelo poti v noge, kupili usnjene copate za v vrtec. In sicer v kopitarni iz Sevnice. Baje da so ful primerni za  vrtce in šole. Menda jih ful veliko prodajo. So pa lepi in celi usnjeni. Boljše kot plastika pa že bo. Cena, 10 eurov.

clock-img

19.07.2007, 08:40

clock-img

Anonimen

fletne copatke imajo prodajelane alenka. usnjene z malo bolj konkretnim podlatom ampak lušne. žal naši niso šle na nogo k ma bl visok nart, so pa za probat

clock-img

19.07.2007, 09:25

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Našemu maxiju usnjene za vrtec kupujem v Mass-u.

clock-img

19.07.2007, 10:00

clock-img

Anonimen

Sem hola prav to napisat, kar je LARA napisala. Prodajalna Alenka ima res luštne usnejne copatke. Mi jih imamo tudi doma - samo takšne za nataknit. Če si iz LJ, je ena trgovina na Kongresnem trgu, ena pa v Merkurju na Rudniku.

clock-img

19.07.2007, 10:27

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Danes sem jih videla v Nami na otroškem oddelku.

clock-img

19.07.2007, 11:45

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Danes sem jih videla v Nami na otroškem oddelku.

pa še prav luštni so teli v nami user posted image

clock-img

19.07.2007, 12:42

clock-img

Anonimen

Pozabila napisat da smo iz MB. V Borovem res nisem gledala, pa v Massu tudi ne. Pa v Kopitarno bom tudi pokukala.
Hvala punce. Zlate ste. Pa ne bom rabila po nepotrebnem iskat okrog v tej vročini. Še enkrat hvala.

clock-img

19.07.2007, 12:56

clock-img

Anonimen

bojka, ta prodajalna Alenka je tudi v Planetu Tuš v Celju -  če ti kaj pomaga user posted image

clock-img

06.08.2007, 13:29

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Čevlji Janez (zraven Cicibana) jih majo za 7,50 €. Bele, roza, črne pa verjetno še kake. Priporočam nakup, zaradi tega ker čez kak teden ne bo več številk.

clock-img

18.08.2007, 13:40

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

jaz sem jih naši kupila v trgovini PRELI v BTC-ju

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem