cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

šola za starše

clock-img

21.08.2007, 12:53

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Dajte mi povedati, vi ki ste v drugo noseče ali ste obiskovale šolo za starše?
In kako je s prisotnostjo očeta pri porodu. Moj mož je bil pri prvem porodu prisoten. Takrat je imel tisto potrdilo iz šole za starše.  Ampak tistega potrdila nimamo več, in me zanima ali mora še enkrat obiskovati šolo oz.  če je ne bo sedaj obiskoval, ali bo smel biti prisoten pri porodu. Rodila pa bom v Ljubljanski porodnišnici.

clock-img

21.08.2007, 13:03

clock-img

abc100

pencil-img

5390

za očeta potrdilo velja pet let.

clock-img

21.08.2007, 13:16

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jaz je drugič nisem obiskovala, za moža pa itak ni noben vpraša. Mislim, da mora brez potrdila nekaj več plačat, ampak midva sva prišla ponoči, ko blagajna ni delala in ni pol tud noben več reku, da mora kaj plačat.

clock-img

21.08.2007, 13:23

clock-img

tecka_nosecka

pencil-img

54

Pri nas na Ptuju ati ne rabi met nobenega potrdila in tudi nosečka ne. Se pa plaša 10 EUR, če želi biti ati poleg.

clock-img

21.08.2007, 13:59

clock-img

Spark

pencil-img

1863

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

za očeta potrdilo velja pet let.

Ma ne vem kje imamo tisto potrdilo, mogoče smo ga oddali v porodnišnici ali pa zgubili. Sem že iskala pri starih papirjih pa ga ni.

clock-img

21.08.2007, 16:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.01.2021, 13:16

clock-img

Anonimen

Živjo, ima mogoče kakšno informacijo kako je z izvajanjem šole za starše v teh časih? 

clock-img

22.01.2021, 21:20

clock-img

LoniRR

pencil-img

908

Zivjo. Kot je bilo meni receno naj bi potekala virtualno. Mogove povprasate pri svoji ginekologinji, ki vam bo lahko podala informacijo iz prve roke.

clock-img

29.04.2021, 08:19

clock-img

mojcy1

pencil-img

62

Pozdravljene.
Se je katera lotila virtualne zadeve? Kolikor sem sama zasledila gre bolj za videe in članke? Je katera našla kaj drugega? 

clock-img

08.06.2021, 22:27

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Jaa kolikor je meni znano še vedno samo preko videev potekajo šole za starše 🙈  ni enako kot če ti nekdo v praksi kaj pokaže, sploh v pričakovanju prvega otročička 🥰  saj tudi brez tega gree 🤣 sam pač določene stvari bi pa mogoč prav prišle 😀 jaz sem si na youtubu kaj pogledala 🤣 

clock-img

16.08.2021, 20:05

clock-img

mojcy1

pencil-img

62

Meni osebno je online vse brez veze, ker sr mi zdi, da tudi sama nisem prevec skoncentirana.... V zivo je veliko vecja kvaliteta... Nekako lazje... Mogoce pa samo problematiziram 🙄🙄🙄

clock-img

18.08.2021, 09:42

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

mojcy1 se strinjam s tabo 👍 sama sem se vedno navajena "stare šole" pri vsem 🙈 ceprav je zadnje case tezko, ker je tehnika tak naprej in zdaj se korona poleg 😔 nee ne problematiziras 😀 samo ni enako kot ce meni nekdo v praksi nekaj pokaze 😀👍 jaz sem malo pogresala šolo, sploh ker sem prvič mamica ☺ pač boljse mi je vseeno blo pač tisto nekaj osnovno pogledat na you tubu kar, kot pa nic 🙈

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem