cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

škarpa brez GD

clock-img

26.03.2007, 13:13

clock-img

bini

pencil-img

1623

Glede na to, da za vsako škarpo višjo od 120cm menda rabiš GD, me zanima koliko vas (nas) je, ki ste ali boste zgradili kaj višjega kar tako na črno?? gre za škarpe, ki ne motijo nikogar, so pa praktično nujne za ureditev okolice hiše...
saj, če bi bil sam postopek do GD kaj bolj preprost, bi človek to še počel, ampak midva enostavno nimava več živcev, saj samo za hišo urejava papirje že krepko čez eno leto...

torej, kakšna so vaša mnenja in izkušnje??
hvala in lep dan

Svet je lep!!

clock-img

26.03.2007, 22:15

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Po moje je to bolj od sosedov odvisno, kolk vas nameravajo hecat. user posted image

clock-img

26.03.2007, 22:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Upaj, da sosedi nimajo pojma, da do 120 cm ne rabiš GD, potem pa. Upaj, da mislijo, da ga sploh ne rabiš. Upaj... in jo naredi.... brez GD....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.03.2007, 16:20

clock-img

mika

pencil-img

6485

koliko višjo pa boste naredili? naša je od 100-150cm in nimamo GD, tudi sosedje ne.

clock-img

28.03.2007, 13:32

clock-img

bini

pencil-img

1623

user posted image ja, v bistvu bo tam cca 3m visoka user posted image , ampak jo bomo pol zakril z drevesi - ko bodo zrasla user posted image user posted image ...
se pa glih ne bojim zarad sosedov, ker najbližji sosedi imajo celo garažo na črno narejeno brez GD, pa itak bodo vsi misli da ga imamo... sej ne bomo nikomur razlagali, ve me pa tud ne boste zašpecale menda user posted image

Svet je lep!!

clock-img

28.03.2007, 13:35

clock-img

mika

pencil-img

6485

pa imate koga, ki se na to spozna? brez statike jaz ne bi upala  delat. škarpa se lahko začne premikat, tega ne opazite ....

clock-img

28.03.2007, 14:52

clock-img

bini

pencil-img

1623

ja, v bistvu smo misli, da bi to naredila kar firma, ki nam bo delala tud izkop (istočasno bi še škarpo naredili) ... in glede na to, da so podobno a precej višjo škarpo delali že pri enmu drugmu sosedu, bi rekla da menda obvladajo stvar.. .sam zdej sem pa zmedena user posted image

Svet je lep!!

clock-img

29.03.2007, 09:47

clock-img

mika

pencil-img

6485

preveri, če se je pri sosedu škarpa kaj premaknilauser posted image  in jim pol daj za delat.  to podjetje bi moralo naredit statični izračun, tak da verjetno ni panike.

čeprav se tudi najboljšim strokovnjakom zgodi, da pride do napake. eno podjetje je predaleč sidralo steno in jim je sidro v zemljo potegnilouser posted image . narobe so  zračunali porušnicouser posted image

clock-img

30.03.2007, 20:07

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Kar se tiče GD se jst ne bi sekirala, če nimaš problemov s sosedi in se da z njimi zmenit. Kar pa se tiče varnosti škarpe, bi se jst definitivno posvetovala s statikom. Mam srečo, da je mama arhitekt in vedno, ko smo pr hiši kej spreminjali, takoj pokliče statika. Se ni za hecat....

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem