cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Štorklja ali kengeru

clock-img

14.10.2004, 11:44

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Prosim za pomoč in vaše mnenje
Imam punčko staro dobrih 6 tednov, ker bi se kar naprej rada nosila po rokah bi si rada omislila kengeru ali štorkljo, da lahko vsaj kaj naredim. kaj mislite da je boljše po vašem mnenju in izkušnjah in kje bi lahko kupila štorkljo, za kengeruje sem že videla da jih prodajajo

Hvala in LP

clock-img

14.10.2004, 12:17

clock-img

_Arwen_

pencil-img

195

Štorkljo lahko recimo vidiš in kupiš na http://www.zurpeljhan.com/

clock-img

14.10.2004, 15:31

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Za otroka je definitivno boljsa izbira Sling ali pa Storklja. Kenguru ga namrec drzi v pokoncnem polozaju, kar pa absolutno ni vredu. Sploh tako hitro. Ko pa je star 4 mesece pa ze ful tezek rata.. Ne vem no, jaz bi na tvojem mestu kupila Slink.

www.mayawrap.com

Tukaj ljudje kupujejo slinge. Se menda najbolj splaca.

clock-img

18.10.2004, 20:17

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Glede nakupa slinga preko navedenega internetnega naslova: ni najbolje! :( Mi smo se malo "nasadili" (čeprav je res vsega zlata vreden!). Stane 45 USD + 15 USD poštnine, na kar ti pošta opili carino in na vse skupaj še DDV, to pa znese dodatnih 5000 SIT. Skupaj daš torej za sling 17000 SIT, za našo štorkljo pa 8500 SIT. Ne vem pa, ali je zadebeljen rob štorklje res pomembna pomanjkljivost v primerjavi s slingom. Mogoče se da do slinga priti preko kakega uvoznika v Evropi? (Jaz raje nisem več gledala po internetu, da se ne bi preveč zasekirala. :(()

clock-img

19.10.2004, 09:26

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Razlika med naso Storkljo in slingom je kar velika. Sling je precej bolj nastavljiv in ful bolj uporaben. Razlika je v tem, da je nasa Storklja enotne velikosti in da imajo potem majhni ljudje ful probleme, ker je ne morejo uporabljat.. Se mi pa osebno zdi TRAK za nosenje otroka najboljsi. Sling se namrec uporablja skupaj z tistima dvema obrocema za nastavitve, trak pa poljubno vozlas in imas otroka lahko na hrbtu, spredaj, ob strani..itd..po zelji..

Prilagam nacine uporabe traku za nosenje otroka..

http://www.mamatoto.org/portalVBVS/desktopdefault.aspx

Noseni otroci so najsrecnejsi otroci, zato otroci primitivnih kultur tako malo jokajo.. So vedno navezani na mamico. :bravo:

clock-img

19.10.2004, 14:05

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Hoj!
Tudi pri slingu je lahko otrok v vseh možnih položajih, prednost obročev za nastavljanje pa je, da lahko zelo hitro prideš do želene nastavitve in da ti ni treba vsakič zadeve odvezati. Ampak - kar človek ima, je dobro, ko se navadi, in tako, kot si rekla, Seven, imamo najsrečnejše otroke, a ne? Naš je v slingu kot v 9nebesa. LP.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem