cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Štetje kalorij

clock-img

12.09.2007, 09:39

clock-img

Katarina_Barbara

pencil-img

25

A katera hujša s štetjem kalorij?

Jaz sem dala vse sorte diet že skozi, od ločevalne, south beach diet, montignac, pa sem kg izgubila in vse + še več dobila nazaj.

No, zdaj sem prosila soseda, ki se ukvarja s fitnesom in prehrano, da mi je sestavil jedilnik, ki ustreza mojemu načinu življenja, delovnem času in pa gibanju.

Tako ne smem preseči skupno vrednost 1200 - 1300 kalorij dnevno. Napisal mi je za vsak obrok par idej, je pa fino, da si potem sama izberem kaj bom jedla.

Začela sem prejšnji ponedeljek, do danes izgubila 3 kg, to je za zdaj večinoma voda, no zdaj pa naj bi se začel topit špehec.

V ponedeljk pa sem začela še z aerobiko 3x tedensko, tako, da upam, da bo kakšen učinek viden. Rada bi izgubila še 10 kg, trenutno jih imam 70, visoka pa sem 169 cm.

clock-img

12.09.2007, 10:16

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Ja, jaz sem morala pred skoraj 10 leti shujšati za cca 10 kg ( iz 66 na 55 z enako višino, kot jo imaš ) zaradi zdravstvenih razlogov.
Tega sem se lotila pod zdravniškim nadzorom in s pomočjo fitnes inštruktorja oz. terapevta.
Kile so se lepo topile, špeh je šel, sčasoma so špeh zamenjale mišice. V končni fazi sem imela potem lepo oblikovano telo in 57 kg. Pa koleno mi je spet funkcioniralo. Sem pa rabila cca 6 mesecev za preobrazbo in tudi kasneje sem nadaljevala s športnimi aktivnostmi.
Kilogrami so se mi sicer nabrali v obeh nosečnostih ( v vsaki po več kot 20 ), ampak drugače je moja teža relativno stabilna, med 58 in 62kg, ne da bi se morala držati posebne dijete ( jem normalno ), gibam se pa kar nekaj.

Se mi zdi, da si izbrala dober način, če boš seveda vztrajala.


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem