cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Špela100 vse naj,naj!

clock-img

28.02.2007, 08:22

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Draga Špela100!

Za tvoj današnji rojstni dan ti od srca želim,da bi našla tisto pravo življenjsko pot in čimkrajšo pot do željenega cilja.
Naj ti bo pot posuta s cvetjem,veliko sreče,ter ljubezni.
Toda rože brez plevela težko uspevajo.Plevel je kot sestavni del rože.Takšnega plevela,ki bi oviral tvojo pot posuto s cvetjem ti želim čim,čim manj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Forumska prijateljica Mojca

P.S:Tale najlepši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je pa samo zate draga Špela100!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

28.02.2007, 09:51

clock-img

Milamay

pencil-img

475

Špela!

Vse naj naj tudi z moje strani. Želim ti, da bi vse tvoje sanje postale resničnost.

Lepo praznovanje!

Milamay

clock-img

28.02.2007, 10:00

clock-img

Anonimen

Iskrene čestitke!
user posted image

clock-img

28.02.2007, 10:14

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Draga Špela100

Vse lepo ti želim za tvoj osebni praznik in da se k tebi napoti tista sreča,ki jo čaka tvoje srce.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

28.02.2007, 10:14

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

živjo,
naj ti tudi jaz zaželim vse najboljše,da bi bilo naslednje leto čudovito in da ti prinese vse tisto,kar si sama najbolj želiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

28.02.2007, 10:17

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

O Mojca9000 to pa je presenečenje.
Najlepša hvala za čestitke punce, saj veste...iz vaših ust v božja ušesa....

Hvala, hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2007, 11:04

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Špela100!
Tudi jaz ti iz srca želim vse najboljše za rojstni dan.Izpolnijo se ti naj vse želje,ki jih imaš.
user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

clock-img

28.02.2007, 12:02

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Vse najboljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

28.02.2007, 12:39

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Čestitke!!
user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

28.02.2007, 13:42

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

01.03.2007, 15:26

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Čestitke!
user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

02.03.2007, 20:00

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

user posted image user posted image user posted image  čstitke user posted image user posted image user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem