cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Škrlatinka

clock-img

10.06.2013, 10:02

clock-img

aleksa83

pencil-img

372

Pozdravljeni, zanima me kakšne imate kaj izkušnje z škrlatinko? Pri nas v vrtecu razhaja. Hči je stara 2leti in pol, sinček pa bo čez nekaj dni dopolnil 11 mesecev.

clock-img

10.06.2013, 10:07

clock-img

mika

pencil-img

6485

Koliko se spomnim, otroci pri prebolevanju morajo mirovat, kolikor je pač možno pri majhnem otroku, da čimmanj obremenjujejo srček in obvezno spit AB do konca. Če imaš možnost, imej otroka doma vsaj kakšne tri tedne. Pri nas je doma tast, tako da je hčerka bila doma mesec dni.

clock-img

10.06.2013, 10:11

clock-img

aleksa83

pencil-img

372

no saj še zaenkrat nismo zboleli, a če slučajno zboli, bi rada bila pripravljena. Sem jo mislila imeti doma, a če je okužena je ztako že prepozno,...
Tako, da zdaj čakam kaj bo in jo budno spremljam,...
Hvala za nasvet

clock-img

10.06.2013, 10:17

clock-img

mika

pencil-img

6485

Držim pesti, da ne bosta zbolela.V našem v vrtcu je samo hčerka imela škrlatinko in nihče drug.

clock-img

10.06.2013, 10:19

clock-img

aleksa83

pencil-img

372

pri nas jo sedaj imajo v hčerini skupini trije.
Razhaja pa še ena bolezen, Bolezen ust, rok in nog, tole imata 2 otročka,....

clock-img

10.06.2013, 10:25

clock-img

petruska

pencil-img

465

naša jo je imela celo dvakrat zaporedoma, oziroma smo imeli antibiotik 10 dni, potem po parih dneh pa spet, menda je bil prvič antibiotik preblag

clock-img

10.06.2013, 11:00

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Koliko se spomnim, otroci pri prebolevanju morajo mirovat, kolikor je pač možno pri majhnem otroku, da čimmanj obremenjujejo srček in obvezno spit AB do konca. Če imaš možnost, imej otroka doma vsaj kakšne tri tedne. Pri nas je doma tast, tako da je hčerka bila doma mesec dni.

Točno tako. Bolezen morajo res PRELEŽATI, da ne pusti posledic. Sicer pa ni hujšega. Ponavadi jih gripa ali angina bolj zdelata, se mi zdi.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

10.06.2013, 22:38

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Škrlatinka je v bistvu angina z dodatnimi komplikacijami, ki močno oslabi otrokov imunski sistem. Za več tednov, menda celo 6 kar pomeni, da po preboleni škrlatinki otroci pogosteje zbolevajo.
Naša jo je imela 2-krat zapored v razmiku 1 meseca, po tem pa razne viroze, navadne angine, .... Vse skupaj je bila 3 mesece doma (z vmesnimi par dnevnimi premori v vrtcu).
Skratka, zoprna reč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem