cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ŠKRIPANJE Z ZOBMI

clock-img

06.04.2006, 08:47

clock-img

KAURA

pencil-img

9

Pozdravljene!

Zanima me, kako in kaj s škripanjem z zobmi, namreč naš otrok tako veselo škriplje z zobmi, da ga je kar groza poslušat. user posted image  Star je 4 in v bistvu že odkar ima zobke, pač škriplje, a ne.

Seveda psihiatri ne bi bili psihiatri, če ne bi bili naučeni iz raznih definicij in pravijo, da je otrok pod stresom. user posted image  O.k. Tudi to sprejmem.

Mogoče ga pa vrže iz tira kakšen pretep v vrtcu (ker je bolj nežne narave),ampak o tem noče govoriti, ker pravi, da mu je všeč v vrtcu.user posted image

Kakorkoli že, potolažite me ali pa me spravite na realna tla.

Hvala, hvala in lep snežen dan!user posted image

clock-img

06.04.2006, 09:16

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Seveda psihiatri ne bi bili psihiatri, če ne bi bili naučeni iz raznih definicij in pravijo, da je otrok pod stresom. O.k. Tudi to sprejmem.

Ne bi rekla, da je to od stresa. Naša mala bo stara 8 mesecev in tako veselo škripa z zobki, da je joj. Med igro začne škripati, ko pa jo prosim naj neha, se lepo nasmehne in škripa dalje. Bojim pa se, da bo to počela tudi kasneje.

clock-img

06.04.2006, 11:20

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ne vem no, ampak verjetno so mu fajn zdi škripanje z zobmi. naša je pri enajstih mesecih dobila en zob spodaj, drugega zgoraj in je ful škripala, mene je pa mrazilo. Pa jo je minilo in nič več ne škripa.

lp, Mika

clock-img

06.04.2006, 20:27

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Tudi naš 13 mesečnik škripa z zobmi že kar nekaj časa.

Je možno, da to počne, ker ga bolijo dlesni zaradi novih zobkov?

clock-img

07.04.2006, 01:13

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tastarejši je zaškripal samo nekajkrat z zobmi,pa gre to mojemu možu ful na živce.Sva ga pregovorila,da to ni lepo in ni zdravo za zobke,pa je nehal.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.04.2006, 12:26

clock-img

KAURA

pencil-img

9

Pozabila sem povedat, da se to dogaja le med spanjem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem