za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Kako se ga lotite? mala bruha po njej, je, kdo stopi nanjo (na blazino, da ne bo pomote ), pa nimam pojma kako naj jo očistim. bi jo dala kar pod tuš
13.06.2007, 12:36
karamela
645
Jaz jo enostovno očistim z mokro krpo. Občasno po potrebi pa naredim blago blago milnico in z mokro krpo blazino pobrišem, malo bolj podrgnem in potem z krpo namočeno v čisto vodo sperem.
13.06.2007, 13:05
ally1
460
tudi jaz naredim podobno kot karamela. Če pa so na njej samo drobtinice, jih pa posesam z zelo blagim sesanjem in brez krtače. Ker sem slišala od večih da je ta blazina tako občutljiva da se kar cufati začne, če jo slučajno sesaš z globinsko krtačo.
13.06.2007, 14:13
Barči78
1763
Če so gor smeti, jih stresem dol ali posesam, potem pa samo očistim z vlažno cunjo.
13.06.2007, 14:15
Barči78
1763
Drugače pa ne bo nič narobe, tudi če jo neseš pod tudš, ker je ta blazina za v vodo. Ker če jo pobruha, se res lahko zažre v špranjice, pa je težje sčistit samo s cunjo.
13.06.2007, 15:37
KC
52
Jaz jo tudi ali samo posesam ali obrišem z vlažno krpo.
LP
09.07.2007, 14:45
Pol_lonca
2
Živjo,
blazine Airex so vhrunske in se pri sesanju in podobnih čistilnih akcijah sigurno ne strgajo. Če umazanijo pustimo predolgo, se zažre le toliko kot pri vseh drugih materialih.
Za čiščenje uporabljajte vodo in blago milnico pa bo - iz lastnih izkušenj.