cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čišča

clock-img

17.01.2009, 16:31

clock-img

birbalari

pencil-img

36

Pozdravljene! Saj verjetno ste o tem že pisale, ampak jaz dosti ne berem in bom kar vprašala. Danes je moj deseti dan po porodu. Čišča je bila kar v redu in sem samo še tu pa tam krvavela. Nisem pa nič počivala skoraj, ker je to moj drugi otrok in sem se zelo posvečala prvemu. No, danes pa čutim kar bolečine v spodnjem delu in pa se mi je kar ulilo znova. Tak vonj kot na začetku in kar močno. Patronažna me je obvestila, da se to lahko zgodi, če ne bom počivala, zanima me, če je to hudo narobe. Ker če samo krvavim in bo kmalu ok, ni problem, samo da se ne bi kaj zakompliciralo. Prosim tiste, ki o tem kaj vedo, da mi pišejo. Hvala

clock-img

17.01.2009, 16:40

clock-img

maja zarja

pencil-img

359

Pozdravljena
zdaj  je sicer že pozno ampak mislim,da bi pa vseeno mogla malo več počivati. Sem pa tudi sama imela isto težavo,ko sem že mislila,da je konec se je zopet pojavila.Mislim,da nekaj hujšega to ne more biti.Počakaj do pon. potem pa se malo posvetuj z kakšnim strokonjakom, če ne bo bolje.


_____________________________

lp maja

clock-img

17.01.2009, 21:18

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz sem tud tako enako že skoraj končala, pol pa ker sem premalo počivala spet dobila čiščo in zravn tudi temperaturo. tako, da je bolše da počivaš, vsaj jaz sem se čeprav se mi niti ni dalo. Čišča pa mi je prav nehala šesti teden. Po prvem porodu,CR pa ful hitro. Se je kar za pazit tistih 40 dni kot so postarem govorili, da si z eno nogo v grobu. SREČNO in POČIVAJ.

clock-img

27.03.2009, 11:00

clock-img

akin

pencil-img

158

Bom še moje vprašanje kar sem prilimala...

Sem 5 tednov po porodu. Čišča se mi je nehala kak teden nazaj, bil je le še manjši rumenkast izcedek. Danes pa opazim spet svežo kri. Vsaj zaenkrat je ni bilo zelo veliko, za eno mini kavno žličko mogoče, ampak vseeno. Posebnega vonja ni imela, tudi jaz se počutim čisto ok, razen da me je tole malo prestrašilo. Pa nič kaj nisem pretiravala z delom ali kaj podobnega, tako da bi težko rekla, da je to posledica preutrujenosti ali pretiravanja...

A je to tako nenavadno? Nisem namreč zasledila kaj dosti o ponovnih krvavitvah razen v povezavi s pretiravanjem z delom... Zdej pa ne vem kaj naj...a naj cel dan preležim, madona. Al bo tole minilo samo od sebe? Ima katera kako izkušnjo, nasvet?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem